GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν να μην ενοποιηθεί διοικητικά το «Αγία Σοφία» με το Παίδων Πεντέλης...

Τη μη διοικητική ενοποίηση του Γ. Ν. Παίδων «Αγία Σοφία« με το Γ. Ν. Παίδων Πεντέλης και τη δημιουργία Υγειονομικού Μπλοκ στα Βορεια...


Τη μη διοικητική ενοποίηση του Γ. Ν. Παίδων «Αγία Σοφία« με το Γ. Ν. Παίδων Πεντέλης και τη δημιουργία Υγειονομικού Μπλοκ στα Βορειανατολικά Προάστια μεταξύ των Νοσοκομείων: Γ.Ν. Σισμανογλείου, Γ.Ν. Αμαλία Φλέμινγκ και του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, ζητούν... 11 Δήμοι των βορείων προαστίων όπως προκύπτει από την νέα επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργου Πατούλη, προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, σχετικά με το θέμα.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α κ. Πατούλης, ζητά από τον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο, να προχωρήσει το Υπουργείο στην άμεση τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Υ4α/οικ.123892/2012 (35/15/Β’/2012) με την υπαγωγή της διοικητικής ευθύνης του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης στο Γ.Ν. Σισμανόγλειο και τη δημιουργία Υγειονομικού Μπλόκ στα Βορειανατολικά Προάστια, ζητά από το Υπουργείο Υγείας.

Η νέα επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλη, έπεται των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των Δήμων των Βορείων Προαστίων (Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Κηφισιάς, Μαραθώνα, Παλλήνης, Πεντέλης, Πεύκης – Λυκόβρυσης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων, Χαλανδρίου) που ελήφθησαν κατόπιν προτροπής του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ι.Σ.Α και αφορούν στην κοινή διεκδίκηση να δημιουργηθεί Υγειονομικό Μπλοκ μεταξύ των Νοσοκομείων Γ.Ν. Σισμανογλείου, Γ.Ν. Αμαλία Φλέμινγκ και Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης.

Στην επιστολή επισημαίνεται, επίσης, η αναγκαιότητα για «αυτονομία και ικανοποίηση των αναγκών των παιδιών των Βορειανατολικών Προαστίων όπως, επίσης, η διατήρηση των κλινικών των νοσοκομείων σε επίπεδο άμεσης και ποιοτικής πρόσβασης των ασθενών σε αυτές.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση