GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφηβοι βίασαν ομαδικά 12χρονη και ανέβασαν το βίντεο στο facebook

Στιγμές φρίκης έζησε μια 12χρονη κοπέλα στα χέρια τριών εφήβων οι οποίοι υπό την απειλή όπλου την βίασαν και στη συνέχεια ανέβασαν το βίν...

Στιγμές φρίκης έζησε μια 12χρονη κοπέλα στα χέρια τριών εφήβων οι οποίοι υπό την απειλή όπλου την βίασαν και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο στο facebook.
Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι ενός εκ των αγοριών στις 15 Δεκεμβρίου του 2012. Ο 15χρονος κανόνισε με το θύμα να συναντηθούν στο σπίτι του και, στη συνέχεια, την πήγε στο υπόγειο όπου και τη βίασε.
O 15χρονος ο απειλούσε με όπλο καθ' όλη τη διάρκεια το μικρό κορίτσι ενώ στη συνέχεια ο ίδιος τράβηξε σε βίντεο τον ομαδικό βιασμό της 12χρονης από τους δύο φίλους του, ηλικίας 16 και 15 ετών.
Η 12χρονη μετά το περιστατικό απευθύνθηκε στην αστυνομία ενώ δύο ημέρες μετά τον βιασμό, στις 17 Δεκεμβρίου, το αποτρόπαιο βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στην προσωπική σελίδα του 15χρονου στο Facebook και, στη συνέχεια, στις σελίδες των άλλων δύο εφήβων.
Οι τρεις έφηβοι κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση και κρατούνται, επί του παρόντος, με την εγγύηση για την απελευθέρωσή τους να έχει οριστεί στις 900.000 δολάρια.

2 σχόλια

  1. Αν την αναθρέφανε οι γονείς της χριστιανικά δεν θα το πάθεναι αυτό. Αλλά τίποτα συριζαίοι θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα κιλά μαλάκας πρέπει να είσαι μωρή φανατική κουφάλα, για να πιστεύεις ότι ο βιασμός ενός 12χρονου έχει σχέση με τα πολιτικά φρονήματα των γονιών της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση