GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φιλανθρωπία θα του 'βγαινε "ξινή": Μαζί με παλιά του ρούχα δώρισε κατά λάθος 14.000 ευρώ

Μία φιλανθρωπική πράξη αποφάσισε να κάνει ένας Γερμανός, αλλά λίγο έλλειψε να δωρίσει τις οικονομίες του! Γιατί μαζί με τα παλιά του ρούχ...

Μία φιλανθρωπική πράξη αποφάσισε να κάνει ένας Γερμανός, αλλά λίγο έλλειψε να δωρίσει τις οικονομίες του! Γιατί μαζί με τα παλιά του ρούχα, εν αγνοία του, χάρισε και έναν φάκελο με 14.000 ευρώ. Ο άνδρας όμως… ανταμείφθηκε για την καλή του πράξη καθώς στάθηκε τυχερός και ξαναβρήκε τα χρήματα.
Ο Γερμανός φιλάνθρωπος, άφησε τα παλιά του ρούχα σε ένα από τα ειδικά κοντέινερ που υπάρχουν στο Βέσελ, προκειμένου μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης που τα χειρίζεται να καταλήξουν στα χέρια ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Κατά λάθος όμως άφησε μέσα στις τσέπες έναν φάκελο με 14.000 ευρώ, τις οικονομίες του που είχε κρύψει στην ντουλάπα την οποία άδειασε.
Ακολούθησε ανελέητο κυνηγητό του φακέλου, καθώς μόλις το συνειδητοποίησε ο 41χρονος, ειδοποίησε την Αστυνομία και αυτή με τη σειρά της την Πυροσβεστική. Οι αρχές άνοιξαν το κοντέινερ, για να διαπιστώσουν όμως πως το είχαν ήδη αδειάσει. Έπειτα από έρευνα βρέθηκε σε ποια οργάνωση ανήκε αυτό και αφού έψαξαν για ώρες σε ένα βουνό από ρούχα, βρήκαν το φάκελο με τα μετρητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση