GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ καρέ η διάσωση της 19χρονης από τα ερείπια στο Μπανγκλαντές- «Νόμιζα ότι δεν θα έβλεπα ξανά τον ήλιο»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της άτυχης 19χρονης Ρέσμα η οποία ανασύρθηκε ζωντανή από τα ερείπια της πολυκατοικία, με τα εργοστάσι...

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της άτυχης 19χρονης Ρέσμα η οποία ανασύρθηκε ζωντανή από τα ερείπια της πολυκατοικία, με τα εργοστάσια υφαντουργίας, που κατέρρευσε στο Μπανγκλαντές μετά από 17 ολόκληρες ημέρες. Η Ρέσμα αναφέρει ότι άκουγε τους άνδρες των ομάδων διάσωσης και χτυπούσε με ότι έβρισκε μπροστά της, όπως κλαδιά και πέτρες, για να την ακούσουν και να τη σώσουν κυριολεκτικά λίγες ώρες προτού σταματήσουν οι προσπάθειες για εξεύρεση επιζώντων. Ακουγα τις φωνές των ανδρών διάσωσης τις τελευταίες μέρες και συνέχιζα να χτυπάω τα συντρίμμια με κλαδιά και πέτρες για να τραβήξω την προσοχή. Κανείς δεν με άκουγε. Υπήρχε γύρω μου ξηρά τροφή και έτρωγα για 15 μέρες.
Τις τελευταίες δυο ημέρες δεν είχα τίποτε άλλο, εκτός από νερό. Συνήθιζα να πίνω ελάχιστη ποσότητα για να μου φτάσει. Είχα γύρω μου κάποια μπουκάλια νερό. Ηταν πολύ άσχημα. Δεν πίστευα ότι θα μπορέσω να ξαναδώ το φως της ημέρας» σημειώνει η γυναίκα που γλίτωσε από θαύμα. Οταν τη βρήκαν οι διασώστες της έδωσαν νερό και οξυγόνο, ενώ όταν ολοκλήρωσαν τη διάσωσή της την μετέφεραν σε στρατιωτικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι απόλυτα υγιής και δεν φέρει κανένα τραύμα.
Η 19χρονη ανέφερε ότι όσο καιρό ήταν εγκλωβισμένη συνομιλούσε με άλλη τρία άτομα, τα οποία σιγά σιγά σιωπούσαν, ενώ, λίγη ώρα μετά τη διάσωσή της, οι διασώστες βρήκαν τρεις νεκρούς κοντά στο μέρος που βρισκόταν η Ρέσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση