GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιόδοξος ότι το 2013 θα είναι καλύτερο σε σχέση με το 2012

Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε για να πείσουμε τους επενδυτές και στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο ότι η Ελλάδα αλλάζει,...


Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε για να πείσουμε τους επενδυτές και στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο ότι η Ελλάδα αλλάζει, αλλά σε κάθε περίπτωση και χάρη στη συστηματική δουλειά που γίνεται είμαι αισιόδοξος ότι το 2013 θα είναι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».
 Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νότης Μηταράκης, μετά το τέλος της ημερίδας «Greek Forum 2013 – Οικονομική κατάσταση, επιχειρηματικές ευκαιρίες και προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Μονάχου στη βαυαρική πρωτεύουσα. Αναλυτικότερα, ο κ. Μηταράκης σημείωσε: Το κλίμα για την Ελλάδα βελτιώνεται σημαντικά. Είναι πολύ πιο θερμό από αυτό που συναντούσαμε πριν από μερικούς μήνες.
Αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τα μέλη της βαυαρικής κυβέρνησης όσο και από την μεγάλη συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Μονάχου. Βέβαια, έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε για να πείσουμε τους επενδυτές και στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο ότι η Ελλάδα αλλάζει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πολλές χώρες – την ίδια στιγμή με την Ελλάδα – διεκδικούν την προσέλκυση επενδύσεων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αποκρατικοποιήσεις. Όσο εμείς αλλάζουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον, κάνοντας το πιο φιλικό στην επιχειρηματικότητα, την ίδια πρακτική ακολουθούν και άλλες όμορες χώρες. Έχουμε έναν πολύ μεγάλο ανταγωνισμό απέναντι μας. Σε κάθε περίπτωση και χάρη στη συστηματική δουλειά που γίνεται είμαι αισιόδοξος ότι το 2013 θα είναι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».
ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση