GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδελφή 23χρονης Φαίης: Είχα σχέση με τον 25χρονο αλλά όχι παράλληλα με την αδελφή μου

Είχε τελικά ερωτική σχέση με τον 25χρονο που κατηγορείται για τον φόνο της αδερφής της, όπως υποστήριξε μέσω του συνηγόρου της η 32χρονη ...

Είχε τελικά ερωτική σχέση με τον 25χρονο που κατηγορείται για τον φόνο της αδερφής της, όπως υποστήριξε μέσω του συνηγόρου της η 32χρονη Μαρία-Ελένη.
"Ερωτική σχέση υπήρχε αλλά στο παρελθόν. Όχι στο διάστημα που είχε σχέση με την αδελφή της. Πρόσωπο κλειδί στη υπόθεση ένα φιλικό πρόσωπο του 25χρονου που βρέθηκε στο νοσοκομείο τις πρώτες ώρες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της 32χρονης στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη".
Επίσης υποστήριξε πως δεν είχε προηγηθεί συνομιλία της στις 12 τα μεσάνυχτα το μοιραίο εκείνο βράδυ. Ταραγμένη από το συμβάν και από τις απειλές που δέχθηκε δεν είπε όλη την αλήθεια στην αστυνομία. Όταν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης αυτοβούλως εμφανίστηκε στις αρχές και είπε όλη την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση