GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείπνο Αναστασιάδη – Έρογλου στις 30 Μαΐου

Κατάλληλες διαβεβαιώσεις σε σχέση με το δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογ...


Κατάλληλες διαβεβαιώσεις σε σχέση με το δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου που θα πραγματοποιηθεί...
τελικά στις 30 Μαΐου έδωσε εκ μέρους του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν προς τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη, η διευθύντρια του Γραφείου του ΓΓ Susana Malcorra, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπος Χρήστο Στυλιανίδη.
Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρει πως «λόγω της απουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν στο εξωτερικό, η διευθύντρια του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα Susana Malcorra είχε χθες (προχθές) βράδυ συνάντηση με τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη, κατά την οποία του μετέφερε μήνυμα του ΓΓ του ΟΗΕ σε σχέση με την επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας για το δείπνο της 30ής Μαΐου».
«Κατά τη συνάντηση, η κ. Malcorra έδωσε εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα, σε συνέχεια της επιστολής του Προέδρου της Δημοκρατίας της 17ης Μαΐου, τις κατάλληλες διαβεβαιώσεις σε σχέση με το δείπνο της 30ής Μαΐου» αναφέρει ο εκπρόσωπος.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε διαμηνύσει στον Μπαν Κι Μουν ότι δεν πρόκειται να παραστεί στο δείπνο αν δεν λάβει προσωπικές διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα ότι θα είναι μόνο κοινωνικού χαρακτήρα.
- Στο μεταξύ: Ο επικεφαλής του Γραφείου του Κυπριακού της Κεντρικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Τουμάζος Τσιελεπής, σε χθεσινή δήλωσή του αναφέρει: «Ο κύριος Ερογλου σε δηλώσεις του, την Τετάρτη το βράδυ, αποκάλυψε ότι το έγγραφο με τις συγκλίσεις παραδόθηκε στις δύο κοινότητες στις 30 Απριλίου με παράκληση τη μη δημοσιοποίησή του. Συγκεκριμένα ο κύριος Ερογλου είπε κατά λέξη ότι 'ο κ. Ντάουνερ έδωσε και στις δύο πλευρές στις 30 Απριλίου ένα έγγραφο το οποίο έκανε ξεκάθαρο ότι δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί στον Τύπο'.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με γραπτή δήλωσή του, ανέφερε πως το έγγραφο παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 16 Μαΐου 2013 και θα αποστελλόταν στους πολιτικούς αρχηγούς. Υποστήριξε δηλαδή πως ο κ. Αναστασιάδης παρέλαβε το έγγραφο την ίδια μέρα που ο κ. Ιζέτ Ιζτζιάν αποκάλυψε την ύπαρξή του. Στις 17 Μαΐου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, επίσης με γραπτή δήλωσή του, ανέφερε πως το έγγραφο δεν το παρέλαβε από τον ειδικό αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών, αλλά του δόθηκε κατόπιν δικού του αιτήματος.
Είτε ο κύριος Ερογλου δεν λέει την αλήθεια είτε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αναμένουμε από την κυβέρνηση να μας πει ποιος λέει ψέματα και ποια είναι η αλήθεια.
alithia.com.cy

1 σχόλιο


  1. Στο πορνείον "Η ΕΛΛΑΣ" η ελληνίδα
    πουλά τα νούμερα φτηνά
    100 ευρώ τα ξεκωλικια
    οι πίπες δωρεάν
    το πήδημα μουνιου εικοσι ευρώ
    χωρίς σαλιο, γαμείστε κόσμε.
    γαμείστε κόσμε (ευρω πεοι)....
    γαμείστε κόσμε....
    γαμείστε κόσμε....

    γαμειστε ευρωπαιοι γαμιστε κόσμε
    τη βρήκανε στην αθήνα
    καπνίζει, πίνει και πονά
    τρελαίνεται για πιπες
    χορεύει με τα μάτια δυο ευρω
    ποιος θα τη πηδηξει; Γαμειστε κόσμε....

    Στο πορνειον "Η ΕΛΛΑΣ" οι πορνες
    με βαζελινη και δονητες
    την Γκόλφω παίζουν λεσβιακα
    με τανγκα δανεικα
    και χυσι πληρωμένο διακοσια ευρω
    και τρεις ψωλιες , γαμηστε κόσμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση