GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: "Πήρε πίσω" το πρόσωπό του με τη βοήθεια του 3D printing

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας 3D-printing, ο 60χρονος Eric Moger, απέκτησε ξανά το πρόσωπό του. Τέσσερα χρόνια πριν, οι γιατροί εντόπι...


Με τη βοήθεια της τεχνολογίας 3D-printing, ο 60χρονος Eric Moger, απέκτησε ξανά το πρόσωπό του.
Τέσσερα χρόνια πριν, οι γιατροί εντόπισαν έναν μεγάλο όγκο στο πρόσωπο του και προκειμένου να σταματήσουν τον καρκίνο, αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος της αριστερής πλευράς του προσώπού του.
Το αποτέλεσμα ήταν ο Eric Moger να ξεπεράσει μεν τον καρκίνο, αλλά να καταλήξει με μια μεγάλη τρύπα στο μάτι, το μάγουλο και το σαγόνι. Σύμφωνα με το techgear, ο γιατρός που τον χειρούργησε τον σύστησε στον Dr. Andrew Dawood, χειρουργό οδοντίατρο που εξειδικεύεται στα εμφυτεύματα και ο τελευταίος δημιούργησε το νέο του “πρόσωπο” κάνοντας χρήση τεχνολογίας 3D printing. Επιπλέον ένα νέο εμφύτευμα στο εσωτερικό του στόματος του, επιτρέπει στον Moger να τρώει και να πίνει και πάλι φυσιολογικά -για πρώτη φορά μετά την επέμβαση.
Ο Eric Moger δήλωσε:
“Όταν το είχα στα χέρια μου ήταν σα να κρατάω το ίδιο μου το πρόσωπο. Όταν το έβαλα στο πρόσωπό μου δε μπορούσα να πιστέψω πόσο καλό ήταν. Τώρα έχω ένα ολοκαίνουριο πρόσωπο για το γάμο μου. Μπορώ να ξεκινήσω και πάλι τη ζωή μου μετά από 4,5 περίπου χρόνια.”
fetcher2

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση