GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μαύρη λίστα" με 482 ιστότοπους παράνομων τυχερών παιγνίων

Στη διακοπή λειτουργίας εταιρειών παροχής διαδικτυακού στοιχήματος θα προχωρά από τον επόμενο μήνα, η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγ...

Στη διακοπή λειτουργίας εταιρειών παροχής διαδικτυακού στοιχήματος θα προχωρά από τον επόμενο μήνα, η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ), οι οποίες δεν έχουν υπαχθεί στη σχετική νομοθεσία.
Όπως ενημέρωσε την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ Ευγένιος Γιαννακόπουλος, η Επιτροπή έχει στοιχεία για 482 ιστότοπους που παρέχουν παρανόμως υπηρεσίες τυχερών παιγνίων, και συνεργάζεται για το θέμα και με τον ΟΠΑΠ.
«Υπολογίζουμε ότι ο τζίρος στοιχηματισμού παράνομων παιγνίων στο Διαδίκτυο είναι 1 δισ. ευρώ και αποφέρει μικτό κέρδος 200 εκατομμύρια ευρώ» είπε ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ. Επικαλέστηκε μάλιστα εκτιμήσεις ότι το σύνολο του παράνομου στοιχηματισμού (διαδικτυακό και μη) στην Ελλάδα φθάνει τα 6 δισ. ευρώ.
Ο κ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ακόμα ότι τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει η καταγραφή και πιστοποίηση των ηλεκτρονικών τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών.

1 σχόλιο

  1. RGA & EGBA μας κατάγγειλαν σήμερα στην ΕΕ…

    Τα πρόστιμα θα ΤΑ πλερωνόσουν οι Ελληνίδες γιαγιάδες !!!! για να γίνει ο ΟΠΑΠ ιδιωτικό μονοπώλιο του Μελισανηδη!!!!!Όλα γίνονται στο ποδάρι ….ΜΑ ΟΛΑ !!!!!

    Η παρανομία βεβαία συνέφερε πάντα τους γνωστούς και μη εξαιρετέους {φρουτεμπωρους-σωτήρες-ηθικούς } άντε γίδια ξυπνάτε.....

    http://www.rga.eu.com/news.php/en/86…tectionist-law

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση