GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την κατά 50 χρόνια νεότερή του παντρεύεται ο Ντι Στεφάνο

Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, όπως γράφει η καταλανική «Mundo Deportivo». Ο 86χρονος παλαί...

Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, όπως γράφει η καταλανική «Mundo Deportivo».



Ο 86χρονος παλαίμαχος άσος και επίτιμος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα παντρευτεί την κατά… πενήντα χρόνια νεότερή του και προσωπική του γραμματέα, Τζίνα Γκονζάλεθ.

Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μία φωτογραφία με το ζευγάρι να είναι χαμογελαστό και να έχει κάνει όλα τα Μέσα της Ισπανίας να ασχολούνται μαζί τους.

Από την πλευρά του, ο Ντι Στέφανο δηλώνει ερωτευμένος με την σύντροφό του, αν και η οικογένειά του δηλώνει αντίθετη σε αυτό τον γάμο. «Τα παιδιά μου είναι αντίθετα, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα φτιάξω τη ζωή μου μαζί τους και θέλω να είμαστε μαζί (με την κοπέλα)», επιβεβαίωσε ο Ντι Στέφανο, ο οποίος έμεινε χήρος πριν από οχτώ χρόνια.

Ποια είναι, όμως, η Τζίνα Γκονζάλεθ

Πρόκειται για μία δικηγόρο, συμβολαιογράφο, προπονητή ποδοσφαίρου (με άδεια της FIFA), αθλητική δημοσιογράφο και βοηθάει τον Αργεντινό να γράψει τα άρθρα του στην εφημερίδα «Marca».

Η 36χρονη κοπέλα από την Κόστα Ρίκα ζει 11 χρόνια στη Μαδρίτη, έχοντας πάρει υποτροφία για το κανάλι TVE και είχε παρουσιάσει δελτία ειδήσεων στην πατρίδα της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007, όταν ο Ντι Στέφανο θέλησε να γράψει την αυτοβιογραφία του και το ανέθεσε σε εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση