GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμαλιάδα: 59χρονος ξεψύχησε ενώ έπλενε το αυτοκίνητό του!

Την τελευταία του πνοή στην αυλή του σπιτιού του στο Παλούκι άφησε χθες το πρωί ένας 59χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ έπ...

Την τελευταία του πνοή στην αυλή του σπιτιού του στο Παλούκι άφησε χθες το πρωί ένας 59χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ έπλενε το αυτοκίνητό του ξεψύχησε.

Πρόκειται για τον Κων/νο Χριστόπουλο του Γεωργίου, συνταξιούχο του ΙΚΑ, ο οποίος διέμενε τα τελευταία 2 περίπου χρόνια στην περιοχή με την οικογένεια του και κατάγονταν από την Βοιωτία.

Ο άτυχος 59χρονος έπλενε το αυτοκίνητό του στην αυλή της κατοικίας του, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στην αυλή. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τον βρήκε η σύζυγός του, η οποία σοκαρισμένη κάλεσε σε βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

attacktv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση