GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 62χρονος για τη δολοφονία 81χρονης στη Φλώρινα

Στη σύλληψη ενός 62χρονου για ανθρωποκτονία σε βάρος 81χρονης, προχώρησαν αργά χθες το βράδυ στη Φλώρινα, άντρες του τμήματος Ασφαλε...


Στη σύλληψη ενός 62χρονου για ανθρωποκτονία σε βάρος 81χρονης, προχώρησαν αργά χθες το βράδυ στη Φλώρινα, άντρες του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής.

Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς από την πυροσβεστική υπηρεσία σε οικία στο χωριό Βαλτόνερα Φλώρινας, βρέθηκε νεκρή 81χρονη γυναίκα και από την αυτοψία και την επιτόπια νεκροψία, ανέκυψαν στοιχεία διάπραξης εγκληματικής ενέργειας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψαν ενδείξεις σε βάρος του 62χρονου, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο, για μεταξύ τους διαφορές, τραυμάτισε θανάσιμα την ηλικιωμένη, χτυπώντας την στο κεφάλι με καυσόξυλο. Μετά το συμβάν, ο φερόμενος ως δράστης έβαλε φωτιά στα κλινοσκεπάσματα που ήταν δίπλα στην 81χρονη, προκειμένου να εξαφανίσει ενοχοποιητικά σε βάρος του στοιχεία.

Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε το καυσόξυλο, ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας, ενώ σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια τέλεσης της πράξης του. Ο 62χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Στο μεταξύ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, δίνεται συνέντευξη Τύπου από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τον αστυνομικό διευθυντή Φλώρινας και τον διοικητή Ασφαλείας Φλώρινας.
Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση