GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλμυρός Μαγνησίας: Φίμωσαν 63χρονο μέσα στο σπίτι του και άρπαξαν 2.060 ευρώ και μία καραμπίνα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οπο...


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος 63χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (07-05-2013) στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, οι δράστες διέρρηξαν την οικία του 63χρονου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ και μία κυνηγετική καραμπίνα.
Στη συνέχεια, δύο από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με ολοπρόσωπες κουκούλες, εισήλθαν σε παρακείμενο της οικίας δωμάτιο όπου κοιμόταν ο 63χρονος και τον ακινητοποίησαν στο κρεβάτι του, δεσμεύοντάς τον και φιμώνοντάς τον με λωρίδες σεντονιού.
Αφού ερεύνησαν τους χώρους του δωματίου, αφαίρεσαν επιπλέον το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν, κόβοντας προηγουμένως το καλώδιο της σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση