GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 89 ληστείες στο ενεργητικό της

Συμμορία που είχε διαπράξει σωρεία από ληστείες, κλοπές σε οικίες και καταστήματα, αρπαγές τσαντών, κλοπές και εμπρησμούς αυτοκινήτων σ...

Συμμορία που είχε διαπράξει σωρεία από ληστείες, κλοπές σε οικίες και καταστήματα, αρπαγές τσαντών, κλοπές και εμπρησμούς αυτοκινήτων σε περιοχές της Δυτικής Αττικής εξαρθρώθηκε από το ..
Τμήμα Ασφάλειας Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Τα μέλη της σπείρας, σε δύο περιπτώσεις, όταν γίνονταν αντιληπτά, κατά τη διάρκεια των ληστειών και των κλοπών, δεν δίστασαν να επιτεθούν σε αστυνομικούς ή πολίτες προκειμένου να διαφύγουν. Συγκεκριμένα:

Στις 8 Απριλίου στην περιοχή του Ασπρόπυργου πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, το οποίο είχαν κλέψει, όταν έγιναν από αυτόν αντιληπτοί.

Στις 24 του ίδιου μήνα, πάλι στην περιοχή του Ασπρόπυργου, όταν εντοπίσθηκαν μετά από κλοπή αυτοκινήτου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ εμβόλισαν τις υπηρεσιακές τους μοτοσυκλέτες, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο αστυνομικοί.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 89 ληστείες, κλοπές, αρπαγές τσαντών και άλλα αδικήματα, που διέπραξαν σε Άνω Λιόσια, Μάνδρα, Ασπρόπυργο, Ζεφύρι, Αχαρνές και Ελευσίνα. Οι δράστες αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν δύο ρομά, 17 και 23 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις συνεργοί τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, των ληστειών, κλοπών, διακεκριμένων φθορών, εμπρησμών, απόπειρας ανθρωποκτονιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση