GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

9 αλήθειες που δεν γνωρίζατε για τα μωρά!

Παράξενες αλήθειες για τα μωρά που μάλλον δεν γνωρίζατε! Δείτε, λοιπόν...

Παράξενες αλήθειες για τα μωρά που μάλλον δεν γνωρίζατε! Δείτε, λοιπόν...
τις 9 αλήθειες του newsbomb:
1. Ένα μωρό γεννιέται στον κόσμο κάθε τρία δευτερόλεπτα.
2. Τα μωρά που γεννιούνται το μήνα Μάιο συνήθως ζυγίζουν κατά μέσο όρο 200 γραμμάρια περισσότερα από τα μωρά που γεννιούνται σε άλλους μήνες.
3. Μέχρι 7 μηνών, ένα μωρό μπορεί να αναπνέει και να καταπίνει ταυτόχρονα.
4. Τα περισσότερα νεογέννητα θα χάσουν όλα τα μαλλιά με τα οποία γεννήθηκαν μέσα στους πρώτους τρεις ή τέσσερις μήνες της ζωής τους.
5. Τα μάτια των μωρών δεν παράγουν δάκρυα μέχρι να γίνει το μωρό μεταξύ 3 και 6 εβδομάδων.
6. Το μόνο όργανο που είναι πλήρως ανεπτυγμένο πριν από τη γέννηση ενός μωρού είναι το εσωτερικό του αυτιού. Μέχρι τα μέσα της εγκυμοσύνης έχει φτάσει το μέγεθος ενός ενήλικα. Αντιθέτως τα μωρά γεννιούνται χωρίς επιγονατίδες, οι οποίες αναπτύσσονται μέχρι τους 6 μήνες περίπου.
7. Τα Καυκάσια μωρά γεννιούνται συχνά με σκούρο μπλε ή γκρι χρώμα ματιών, όμως αυτό μπορεί θα αλλάξει πολλές φορές πριν κλείσει τα πρώτα του γενέθλια.
8. Οι άνδρες είναι καλύτεροι στο να αλλάζουν τη πάνα του μωρού. Τους παίρνει λίγο πάνω από 1 λεπτό, ενώ σε μια γυναίκα μπορεί να πάρει και πάνω από 2 λεπτά. Πολύ σημαντική πληροφορία να γνωρίζετε, δεδομένου ότι κατά μέσο όρο ένα μωρό αλλάζει περίπου 3.500 πάνες το χρόνο.
9. Τα μωρά γεννιούνται με 300 κόκαλα στο σώμα τους, αλλά καταλήγουν με 206 μέχρι να φτάσουν στην ενηλικίωση. Όπως ένα μωρό μεγαλώνει, τα μικρά οστά ενώνονται για να δημιουργήσουν μεγαλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση