GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bild: Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας, φορέας ελπίδας ο Αντ. Σαμαράς

Στους «νικητές της ημέρας» συγκαταλέγει τον Έλληνα Πρωθυπουργό η Bild. Η γερμανική, ευρείας κυκλοφορίας, εφημερίδα φιλοξενεί καθημερινά...

Στους «νικητές της ημέρας» συγκαταλέγει τον Έλληνα Πρωθυπουργό η Bild.
Η γερμανική, ευρείας κυκλοφορίας, εφημερίδα φιλοξενεί καθημερινά στο πρωτοσέλιδό της την στήλη «Νικητές και Ηττημένοι», στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες από όλον τον κόσμο και όλους τους τομείς.

Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον κ. Σαμαρά, η Bild αναφέρει ότι ο κ. Σαμαράς εξελίχθηκε «από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας».

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή "υπάρχει σαφής πρόοδος". Η Washington Post τιμά τον Σαμαρά ως "διασώστη". Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι», σημειώνει η εφημερίδα.

2 σχόλια

  1. Εάν δεν με απατά η μνήμη μου η Bild - χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν ντόπιο - είναι περίπου μια Γερμανική Espresso...Διορθώστε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σε απατά καθόλου φίλη/φίλε, και μάλιστα είναι χειρότερη από την Espresso!

    Ένας κάτοικος Γερμανίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση