GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης- Πάρτε μέρος και κερδίστε!

Μεγάλα δώρα θα κληρωθούν και την Κυριακή 19 Μαϊού στις 19:00 στο χώρο του Φεστιβάλ στο λιμάνι! Αεροπορικά εισιτήρια και διαμονές σε ξενοδ...

Μεγάλα δώρα θα κληρωθούν και την Κυριακή 19 Μαϊού στις 19:00 στο χώρο του Φεστιβάλ στο λιμάνι! Αεροπορικά εισιτήρια και διαμονές σε ξενοδοχεία! 16 με 19 Μαΐου πάμε στο λιμάνι και φεύγουμε διακοπές!
Να υπενθυμίσουμε πως το Φεστιβάλ διοργανώνεται στην α' προβλήτα στο λιμάνι και θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 19 Μαΐου. Πρόκειται ουσιαστικά για μια έκθεση, που θα δώσει την ευκαιρία σε όσους λάβουν μέρος να προβάλουν τα τουριστικά τους προϊόντα λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.
Παράλληλα, με το εκθεσιακό κομμάτι θα διεξαχθούν διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο στη «γωνιά» αυτή του λιμανιού.
Στόχος είναι να αποτελέσει μια ακόμη ευκαιρία για τους επαγγελματίες του τουρισμού να εκθέσουν τα προϊόντα τους με ένα λογικό κόστος την πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου και να προσελκύσει επισκέπτες.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα διοργανωθούν σημαντικές πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις.
Παράλληλα, και με ευθύνη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θα αναπτυχθεί πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) μεταξύ των εκθετών και ενδιαφερομένων επιχειρήσεων τουρισμού για να αναπτυχθούν αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες.
Ώρες Λειτουργίας
Πέμπτη 19.00 (εγκαίνια)
Παρασκευή 17.00 - 22.00
Σάββατο & Κυριακή: 10.00 - 22.00

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση