GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύλο και απειλές από κατοίκους του Κεντάκι σε ρεπόρτερς που ερευνούν το θέμα της οπλοκατοχής

Με κλωτσιές και απειλές εκδιώχθηκαν ρεπόρτερς από τους κατοίκους της μικρής πόλης του Μπέρκσβιλ στο Κεντάκι των ΗΠΑ, όταν οι πρώτοι επε...

Με κλωτσιές και απειλές εκδιώχθηκαν ρεπόρτερς από τους κατοίκους της μικρής πόλης του Μπέρκσβιλ στο Κεντάκι των ΗΠΑ, όταν οι πρώτοι επεχείρησαν να διερευνήσουν επί τόπου το φλέγον ζήτημα της οπλοκατοχής, έπειτα από το ατυχές συμβάν (στην ίδια πόλη) της δολοφονίας με όπλο κοριτσιού δύο ετών από τον 5χρονο αδελφό της, ο οποίος είχε λάβει το όπλο ως δώρο από τη γιαγιά του. Οι κάτοικοι του Μπέρκσβιλ πλησίασαν και προπηλάκισαν δημοσιογράφους των New York Times, καθώς και μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του γερμανικού καναλιού RTL, γρονθοκοπώντας και αφήνοντας αιμόφυρτο στο έδαφος τον χειριστή της κάμερας. Απευθυνόμενοι στους ρεπόρτερς, κάτοικοι τους προειδοποίησαν: «Αν έχεις μυαλό, θα είχες φύγει ήδη από δω. Έρχεται η σειρά σου φιλαράκο».

1 σχόλιο

  1. Καλά τους έκαναν.
    Να μάθουν τα τσιράκια τής ολιγαρχίας ότι υπάρχουν και ελεύθεροι άνθρωποι.
    Χρησιμοποιούν έναν μαλάκα και εγκληματίες που κανονικά δεν μπορούν να οπλοφορούν για να περάσουν τα σχέδια τους.
    Κανένας "λογικός" άνθρωπος δεν ρώτησε τις αρχές γιατί είχαν όπλα αυτοί οι παράνομοι και πώς ένας αυστηρότερος νόμος θα κάνει τα πράγματα καλύτερα αφού και τώρα δεν μπορούν οι "αρχές"
    να ελέγξουν τους εγκληματίες?
    Όπως και στην Ελλάδα των ηλιθίων με την απαγόρευση των όπλων τα οποία προκαλούν
    λιγότερους θανάτους από όλες τις άλλες αιτίες (πλήν πολέμου βέβαια) παγκοσμίως και κυρίως χωρίς έναν σαφή νόμο για την αυτοάμυνα οι μόνοι που θα έχουν όπλα και θα απομείνουν ζωντανοί στο τέλος θα είναι οι εγκληματίες.
    Του νόμους τους τηρούν μόνο οι νομοταγείς πολίτες βόδια.
    Βεβαίως το μυαλουδάκι σας δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό το κάνουν επίτηδες γιατί ούτε εκπρόσωποί σας είναι οι πολιτικοί ούτε το καλό σας θέλουν, να σας ελέγχουν θέλουν μέσω του φόβου και να νομίζετε ότι τους έχετε ανάγκη.
    Κάποτε νόμιζα ότι ο λαός θέλει την ελευθερία του αλλά στην Ελλάδα κατάλαβα ότι αρέσει η σκλαβιά.
    Μπέέέεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση