GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί αμερικάνικα κεφάλαια μπαίνουν τώρα στις τράπεζες

Αμερικάνικα κεφάλαια εισέρχονται στην ελληνική αγορά και συμμετέχουν ή ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στις αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών....

Αμερικάνικα κεφάλαια εισέρχονται στην ελληνική αγορά και συμμετέχουν ή ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στις αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών.
Το γεγονός αυτό απεικονίζεται και στον αυξημένο όγκο συναλλαγών των τελευταίων ημερών αλλά και στο διευρυνόμενο ενδιαφέρον και την ανοδική πορεία όλων των τραπεζικών μετοχών.
Η ελληνική περίπτωση και η διαφαινόμενη ανατροπή των οικονομικών δεδομένων είναι πλέον ένα από τα "αγαπημένα" θέματα στην αμερικάνικη αγορά, γεγονός που αντανακλάται και στην αυξημένη θετική πλέον θεματολογία αμερικάνικων μέσων ενημέρωσης για την Ελλάδα.
Η θετική δυναμική σε συνδυασμό με τις αναβαθμίσεις αυξάνει το ενδιαφέρον τόσο κεφαλαίων που βλέπουν τα μεγάλα κέρδη που έχει δώσει σε λίγες ημέρες η ελληνική αγορά και ενδιαφέρονται για βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις, όσο και από επιτυχημένα μεγάλα hedge fund που εξετάζουν τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες αναπτυξιακές δυνατότητες της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση