GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Βερολίνο ο Ομπάμα

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί το Βερολίνο στις... 18 και 19 Ιουνίου και θα συναντηθεί με τη γερμανίδα καγκελάριο Άγ...

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί το Βερολίνο στις... 18 και 19 Ιουνίου και θα συναντηθεί με τη γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

«Η καγκελάριος προσβλέπει σ' αυτήν την επίσκεψη και στις συνομιλίες με τον πρόεδρο και την αντιπροσωπεία του για διμερή και διεθνή θέματα, συμπεριλαμβανομένης της περαιτέρω ενίσχυσης των διατλαντικών σχέσεων», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Γκέοργκ Στράιτερ.

Ο κ. Ομπάμα θα επισκεφθεί το Βερολίνο μετά τη σύνοδο κορυφής της G8 στη Βόρεια Ιρλανδία.

Το ταξίδι του αμερικανού προέδρου στη Γερμανία συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 ετών από την ομιλία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι στο δημαρχείο του Σόνεμπεργκ στο Δυτικό Βερολίνο στις 26 Ιουνίου του 1963, την οποία είχε ολοκληρώσει με την περίφημη φράση «Ich bin ein Berliner» (Είμαι ένας Βερολινέζος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση