GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το υπουργείο Δικαιοσύνης διαψεύδει για τα στρατόπεδα...

Με αφορμή τα δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο ότι θα χρησιμοποιηθούν στρατόπεδα για την κράτηση οικονομικών εγκληματιών (φοροφυγάδων, κ...

Με αφορμή τα δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο ότι θα χρησιμοποιηθούν στρατόπεδα για την κράτηση οικονομικών εγκληματιών (φοροφυγάδων, κ.λπ.), το υπουργείο Δικαιοσύνης σε σημερινή ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι «δεν διαπνέεται από λογικές κράτησης στρατοπεδικής αντίληψης» και οι υποδομές που ετοιμάζει για την επίλυση του προβλήματος του υπερπληθυσμού στις φυλακές της χώρας «σε καμία περίπτωση δεν αφορούν στρατόπεδα».
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης επισημαίνεται:«Από την πρώτη στιγμή πέραν των άλλων αλλαγών που προωθούμε όσον αφορά στο σωφρονιστικό σύστημα επιχειρούμε να διαχωρίσουμε τους κρατούμενους σε βαριάς κι ήπιας παραβατικότητας κάνοντας πράξη ένα πάγιο αίτημα της επιστημονικής κοινότητας. Ο διαχωρισμός δεν αφορά μόνο όσους ήδη κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα, αλλά και για πολλές άλλες παραβάσεις. Αυτό θα το επιτύχουμε με την εισαγωγική του ηλεκτρονικού βραχιολιού, με τη δημιουργία σχετικών δομών στις αγροτικές φυλακές και με την αξιοποίηση ανεκμετάλλευτων ακινήτων του ελληνικού δημοσίου.
Σε καμία περίπτωση το υπουργείο δεν διαπνέεται από λογικές κράτησης στρατοπεδικής αντίληψης. Οι δομές που ετοιμάζουμε και που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν στρατόπεδα έχουν ως στόχο να ανακουφίσουν όσους ήδη κρατούνται στις συνωστισμένες ελληνικές φυλακές κι όχι να δημιουργήσουμε νέες εισροές προς τα καταστήματα κράτησης. Η φιλοσοφία είναι να αποσυμφωρήσουμε και να δημιουργήσουμε πιο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στις ελληνικές φυλακές».
Και καταλήγει το υπουργείο Δικαιοσύνης στην ανακοίνωσή του: «Οι ενέργειες μας για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος κινούνται με γνώμονα την καλύτερη διαβίωση των κρατούμενων αλλά κυρίως την ασφάλεια των πολιτών».

8 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ;

    ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ...ΣΧΕΔΟΝ ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΣΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.
    ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΕΖ,ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΛΑΖΑΡΝΤ,Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΑΤ ROTHSCHILD,ΓΙΟΣ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD !
    ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ !!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ
    10% Η ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Joseph Stiglitz ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ( ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ).

    "ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ 10% ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
    ( ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ) ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .
    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ "
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ" ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ "ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;

    http://iamthewitness.com/books/Andrew.Carrington.Hitchcock/
    The.History.of.the.Money.Changers.htm

    Professor Joseph Stiglitz, former Chief Economist of the World Bank, and former Chairman of President Clinton's Council of Economic Advisers, goes public over the World Bank's, "Four Step Strategy," which is designed to enslave nations to the bankers. I summarize this below,

    Step One: Privatization.
    This is actually where national leaders are offered 10% commissions to their secret Swiss bank accounts in exchange for them trimming a few billion dollars off the sale price of national assets. Bribery and corruption, pure and simple.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ .
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΜΕΤΡΟ,ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 7 (19) 02 1835 ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ
    ( ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3943/2011 TOY PRODOTH ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-SIEMENS.
    άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
    ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΟΛΙΟ ΧΡΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΗΡΙΣΜΕΝΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ;
    Η ΑΝΩΤΕΡΩ Α Γ Γ Λ Ι Κ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΥΞΗΣΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣTO ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ;
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ,ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΘΥΜΙΖΕΙ TO ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ IBM ΤΩΝ ROTHSCHILDS !
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SCHAUBLE & ΜΕRΚΕL = DEUTSCHE BANK
    DEUTSCHE BANK = CITY OF LONDON
    CITY OF LONDON = ROTHSCHILDS MAFIA.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    SCHAUBLE & ΜΕRΚΕL = ROTHSCHILDS MAFIA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΟΡΔΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση