GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησε από τα Ηλιάκια όταν πήγε να μιλήσει βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Δείτε το βίντεο...

Με μεγάλη μου εκπλήξη, είδα χτες τον κ. Δημήτρη Γάκη, Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί από τα Ηλιάκια όταν πήγε να μιλήσ...


Με μεγάλη μου εκπλήξη, είδα χτες τον κ. Δημήτρη Γάκη, Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί από τα Ηλιάκια όταν πήγε να μιλήσει ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μετά να ξαναέρχεται για να καταθέσει στεφάνι.
Καταλαβαίνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή έχουν μικροπολιτικές διαφορές, αλλά χτες, πίστευα, ότι όλοι, ήρθαν στην Κάρπαθο, για να τιμήσουν τον ήρωα Κώστα Ηλιάκη και όχι να λύσουν τις διαφορές τους.

Με την αποχώρηση του, ο κ. Γάκης, μου απέδειξε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμάει να κρατάει της μικροκομματικές του πολιτικές, παρά να τιμάει τους Ήρωες της Ελλάδος, εκτός και βέβαια, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τον Κώστα Ηλιάκη δεν είναι Ήρωας της Ελλάδος!
Σαν Εθνοφύλακας της Καρπάθου, εγώ έχω προσβληθεί αφάνταστα, δηλαδή, τι μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ; Καλά θα κάνετε να υπερασπιστείτε την Πατρίδα μας, και εάν σκοτωθείτε, πολεμώντας τον εχθρό, να είστε σίγουρη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτιμήσει να κρατήσει τις μικροκομματικές του πολιτικές, παρά να σας τιμήσει!
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλέξης Τσίπρας, τι έχει να πει για αυτό το θέμα;
Εγώ δεν ανήκω στην στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε στην Χρυσή Αυγή, αλλά με αυτό που έγινε, δεν πρόκριτε ποτέ να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.
Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ, προσβάλατε την μνήμη του Ήρωα Κώστα Ηλιάκη για τις μικροκομματικές του πολιτικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κόμμα του 4.5% και η νοοτροπία του παρέμεινε εκεί.
inkarp.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση