GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ένταση της πάλης για απεμπλοκή από Ε.Ε.-ΝΑΤΟ»

Το σύγχρονο μήνυμα της θυσίας του Γρηγόρη Λαμπράκη, είναι η ένταση της πάλης για απεμπλοκή της Ελλάδας από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσε...

Το σύγχρονο μήνυμα της θυσίας του Γρηγόρη Λαμπράκη, είναι η ένταση της πάλης για απεμπλοκή της Ελλάδας από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για αποχώρηση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για να αποτελέσει πλέον παρελθόν το σύστημα που γεννά τους πολέμους, που γεννά τις καπιταλιστικές οικονομικές κρίσεις. Αυτό δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην 34η Μαραθώνια πορεία ειρήνης στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

1 σχόλιο

  1. Κύριε Ρουπακιώτη
    Κύριε Ρουπακιώτη με όλο τον σεβασμό που η πορεία σας μας υποχρεώνει να έχω στο πρόσωπο σας, μήπως με αυτό το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο υπερβάλετε? Δεν το έχω διαβάσει γιατί δεν έχω την αρμοδιότητα προς τούτο αλλά δεν έχετε αναρωτηθεί μήπως αυτό το νομοσχέδιο δημιουργήσει εν καιρώ τέτοια εθνικά προβλήματα στην πατρίδα μας και σε εμάς τους Έλληνες που ότι δεν κατάφερε σε τέσσερεις αιώνες κατοχής της πατρίδας μας η Οθωμανική Αυτοκρατορία να το καταφέρετε εσείς με αυτό το νομοσχέδιο?
    Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμε, ασφαλώς γνωρίζετε το δόγμα Οζάλ, ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Ασφαλώς ξέρετε ότι η Τουρκία δεν δέχετε την επιστροφή στα εδάφη της των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που από Έβρο και Αιγαίο έχουν έρθει στην πατρίδα μας και στην πλειοψηφία είναι Μουσουλμάνοι, τους οποίους πολύ εύκολα χειρίζεται και καθοδηγεί, δείτε τι έγινε μετά τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, και ποια είναι η στάση των χωρών που προέκυψαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με τον Μουσουλμανισμό κυρίαρχο θρήσκευμα και που η Τουρκία τις στηρίζει και καθοδηγεί σε κάθε τους ενθελληνική επιδίωξη.
    Κύριε Ρουπακιώτη οι λαθρομετανάστες που στην τους πλειοψηφεία είναι κάτω από τριάντα ετών, πεινασμένοι αλλά νέοι που κάνουν οτιδήποτε για να επιζήσουν σε μια εξαθλιωμένη χώρα και που αύριο μεθαύριο θα είναι αυτοί που θα έχουν στα χέρια τους την τύχη της, που δεν θα είναι πια ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, αλλά ένας τόπος που, διηγόντας τα θα κλαις. ( αλήθεια γιατί δεν φεύγουν από μόνοι τους αφού υπάρχει τόση εξαθλίωση) ?
    Γιατί αυτό θέλει η Τουρκία αλλά και η χώρα που ξεκίνησε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    Κύριε Ρουπακιώτη ένας κρατικός λειτουργός στις αποφάσεις του, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΑΣ, πρέπει να έχει στο νου του πάνω από όλα, όσο σκληρό και αν είναι το Εθνικό συμφέρον, όχι τον σφαγιασμό, αλλά το καλώς εννοούμενο εθνικό συμφέρον, και τις μεθόδους να το επιβάλλει, και για αυτό οι λύσεις είναι πολλές, κύριε Ρουπακιώτη για ποιο λόγο η Τουρκία δεν επιθυμεί την επανείσοδο σε αυτήν των λαθρομεταναστών που από τα εδάφη της ήρθαν στην Ελλάδα? Γιατί αυτό επιττάσει το εθνικό της συμφέρον, γιατί δεν τους θέλουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες? Γιατί αυτό επιττάσει το εθνικό τους συμφέρον! Γιατί μας χρηματοδοτούν για να τους ταΐζουμε? Γιατί αυτό είναι το εθνικό τους συμφέρον! Μακριά από τον τόπο τους, αυτό εππιτάσει το εθνικό τους συμφέρον.
    Έτσι αυτοί οι πεινασμένοι μένουν εδώ, στην γερασμένη Ελλάδα, και αργότερα θα γίνουν αφεντικά της, αφεντικά των παιδιών μας, των εγγονιών μας, όσων τα αξιωθούν, γιατί με την υπογεννητικότητα που μας μαστίζει, θα γίνουν είδος εν ανεπαρκεία.
    Έτσι στην που οι νέοι της φεύγουν, στην Ελλάδα που κόβει και από μια σύνταξη 330 ευρώ, με εναμισι εκαττομύριο ανέργους οι λαθρομετανάστες βρίσκουν ένα πιάτο φαϊ, νομική προστασία, και εκμετάλλευση ικανή να θρέψει μέσα τους ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ
    Όταν ο ήρωας ? Οτσαλάν περιφερόταν από χώρα σε χώρα μέσα σε ένα αεροπλάνο κανείς δεν ήθελε να τον δεχτεί, παρά μόνοι κάποιοι στην Ελλάδα που κόντεψαν να μας τρελάνουν, με τις ευαισθησίες? τους, τώρα ο Οτσαλάν ζήτησε από τον λαό του να τα βρει με την Τουρκία όπερ και γίνετε σταδιακά, άρχισαν οι πρώτες παραδόσεις οπλισμού ΑΠΌ τους Κούρδους στους Τούρκους….
    Κύριε Ρουπακιώτη, πιστεύω απόλυτα, αυτό μου λέει η πείρα μου ότι πίσω από τις Ευρωπαϊκές αιτιάσεις για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι η Τουρκία, όχι βέβαια χωρίς την βοήθεια κάποιων ακραίων Ελλήνων ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ?
    Επίσης η στήριξη που σας προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ? Την θέση αυτή έχει εκφράσει η κυρία Ρένα Δούρου σε συνέντευξη της στην Τουρκική εφημερίδα, TODAY’S ZAMAN στις 9/5/2012, μια θέση εκρηκτική που έχει να κάνει και με την προσέλκυση ψήφων από τους λαθρομετανάστες? Η Τουρκάλα δημοσιογράφος της το λέει καθαρά, εμείς ( οι Τούρκοι) σας στηρίξαμε στις εκλογές, σειρά σας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση