GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεδριάζουν για λήψη αποφάσεων...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει συνεννόηση των δύο κομμάτων, καθώς το ΠΑΣΟΚ προωθεί την επίσπευση του δικού του νομοσχεδίο...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει συνεννόηση των δύο κομμάτων, καθώς το ΠΑΣΟΚ προωθεί την επίσπευση του δικού του νομοσχεδίου, ζητώντας την στήριξη ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, με όσες διορθώσεις χρειαστούν, ενώ η ΔΗΜΑΡ επιμένει στην κατάθεση, από τα δύο κόμματα, του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη.
Στη συνεδρίαση του συντονιστικού του οργάνου στις 12 το μεσημέρι στη βουλή θα αποφασίσει το ΠΑΣΟΚ αν θα ζητήσει την επίσπευση της συζήτησης του νομοσχεδίου για το ρατσισμό που έχει καταθέσει από τις 21 Μαρτίου, πριν δηλαδή το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη.
Ταυτόχρονα από τις 10:30 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, υπό την προεδρία, του Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της για τις επόμενες κινήσεις.
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση