GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Τυλίχτηκε ξανά στις φλόγες η αποθήκη βιοτεχνίας επίπλων

Πάλι φωτιά πήρε σήμερα το πρωί, η αποθήκη βιοτεχνίας επίπλων, στην οποία είχε ξεσπάσει φωτιά και χθες νωρίς το πρωί, στη Νεάπολη Βόλ...


Πάλι φωτιά πήρε σήμερα το πρωί, η αποθήκη βιοτεχνίας επίπλων, στην οποία είχε ξεσπάσει φωτιά και χθες νωρίς το πρωί, στη Νεάπολη Βόλου.
Να θυμήσουμε ότι, στη χθεσινή φωτιά, είχαν καταστραφεί μηχανήματα, εξοπλισμός, βαφές και μεγάλη ποσότητα ξυλείας, ενώ είχε καταστραφεί και τμήμα της στέγης της αποθήκης.
Σήμερα το πρωί, η φωτιά αναζωπυρώθηκε. Οι ειδικοί θεωρούν ότι, υλικά όπως μελαμίνες σε συνδυασμό με το οξυγόνο, «επέτρεψαν» στη φωτιά να αναζωπυρωθεί.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 06.55π.μ., στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της, με πέντε άντρες, που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά γρήγορα, ενώ στο σημείο παραμένει ένα όχημα της Πυροσβεστικής, για να μην υπάρξει και άλλη αναζωπύρωση.
Την προανάκριση συνεχίζει το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βόλου.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση