GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχρώσεις χειλιών για λευκό χαμόγελο

Πέρα από τις συμβουλές του σωστού καθαρισμού και της λεύκανσης των δοντιών, ένας πολύ απλός, αλλά θαυματουργός τρόπος για να κάνετε τα ...

Πέρα από τις συμβουλές του σωστού καθαρισμού και της λεύκανσης των δοντιών, ένας πολύ απλός, αλλά θαυματουργός τρόπος για να κάνετε τα δόντια σας να δείχνουν λευκά είναι το χρώμα του κραγιόν που φοράτε. Δείτε λοιπόν ποιες είναι... οι αποχρώσεις της άνοιξης που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το χαμόγελο σας να φαίνεται υγιές, λευκό και αστραφτερό, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα.

Ανοιχτό ροζ

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χρώματα της σεζόν είναι το ανοιχτό ροζ. Πρόκειται για μία από τις παλ αποχρώσεις που θα σας δώσει μια φρεσκάδα, μια γλυκύτητα και μια άκρως θηλυκή εμφάνιση. Φορώντας το, τα δόντια σας θα φαίνονται πιο φωτεινά.
Κοραλί

Ένα από τα άκρως ανοιξιάτικα χρώματα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, είναι το κοραλί, μια απόχρωση που θυμίζει κάτι εξωτικό και θα δώσει στο χαμόγελο σας και επομένως στα δόντια σας τη λευκότητα που τους χρειάζεται.
Κόκκινο της φωτιάς

Πρόκειται για ένα χρώμα που θα τραβήξει την προσοχή και θα σας δώσει μια άκρως θηλυκή και ζωντανή όψη που θα σαγηνέψει τους άνδρες. Η αντίθεση που θα προκαλέσει με το λευκό των δοντιών σας θα είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο αστραφτερά.
Μπορντό ή Κερασί

Τα δύο αυτά χρώματα, τα οποία έχουν ως βάση τους το μπλε, όντας σκουρόχρωμα θα κάνουν το λευκό των δοντιών σας να φαίνεται πολύ πιο έντονο.
Σας άρεσε;

Μοιραστείτε το
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση