GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέσυρε την υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ο Ασημακόπουλος

Την αποχώρηση του από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε σήμερα... ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Με βάση τα μέχρι...


Την αποχώρηση του από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε σήμερα...
ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία της νεολαίας της ΝΔ είναι ο Σάκης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η δήλωση αποχώρησης του Γιώργου Ασημακόπουλου:
«Τρεις μήνες πριν έλαβα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων σε όλη την Ελλάδα. Έδωσα ένα καθαρό και δίκαιο αγώνα μαζί με χιλιάδες Οννεδίτες και Οννεδίτισσες που μου έδωσαν την εντολή να παλέψω για μια ανοικτή ΟΝΝΕΔ, μια ΟΝΝΕΔ με έρεισμα και αναφορά στην κοινωνία.
Έχοντας καταθέσει ένα πλαίσιο πολιτικών προτάσεων τόσο για τη δομή της ΟΝΝΕΔ, όσο και για την δράση της μέσα στην κοινωνία, οραματιστήκαμε μια πολιτική οργάνωση με ιδεολογική ταυτότητα που θα έχει στο επίκεντρο της την νεολαία.
Πιστεύω, βαθύτατα, ότι οι συνθήκες απαιτούν την ΟΝΝΕΔ να είναι ενωμένη και απόλυτα επικεντρωμένη στη εκπλήρωση των στόχων της. Η συνοχή και η ενότητα της οργάνωσης είναι πάνω απ’όλα. Γι’αυτό τον λόγο αποσύρω την υποψηφιότητα μου διασφαλίζοντας, με αυτό τον τρόπο, την ενότητα και τη δυναμική της οργάνωσης.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω, έναν έναν προσωπικά τους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισσες που στάθηκαν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή και τους διαβεβαιώνω πως μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια ανοικτή ΟΝΝΕΔ στη κοινωνία. Με την ίδια δυναμική και το ίδιο πάθος, έτσι ώστε με τις προτάσεις και τις ιδέες να κρατήσουμε την ΟΝΝΕΔ μας ψηλά. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω και αυτούς που στο πλαίσιο διαλόγου που ξεκινήσαμε άκουσαν τις προτάσεις και τις ιδέες μου αλλά δεν τις επικρότησαν. Η γνώμη τους είναι απολύτως σεβαστή.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους, έτοιμους να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Για μια ΟΝΝΕΔ ανοικτή!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση