GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήψη μέτρων για την προστασία του ΧΥΤΑ Φυλής ζητά από τις αρμόδιες κρατικές αρχές ο ΕΔΣΝΑ

Τη λήψη μέτρων για την προστασία και την ασφάλεια του χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Φυλής από τις αρμόδιες κρατικές αρχές εν...


Τη λήψη μέτρων για την προστασία και την ασφάλεια του χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Φυλής από τις αρμόδιες κρατικές αρχές ενόψει... των αργιών του Πάσχα ζητά ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής.
Όπως είναι γνωστό και όπως έχει παρουσιαστεί μέσω οπτικοακουστικού υλικού, ο Ε.Δ.Σ.Ν.Α έχει καταβάλει σημαντικές προσπάθειες προκειμένου ο ΧΥΤΑ να διατηρείται σε άριστη κατάσταση και να μην υπάρχει επιβάρυνση του περιβάλλοντος και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Ωστόσο, επειδή κατά το παρελθόν έχουν διαπιστωθεί φαινόμενα ανεξέλεγκτης εισόδου τρίτων στο ΧΥΤΑ που προκαλούν ζημιές, βανδαλισμούς, εμπρησμούς σε διάφορους χώρους της ΟΕΔΑ Φυλής, ο Ε.Δ.Σ.Ν.Α ζητά να ληφθούν μέτρα προληπτικού χαρακτήρα προκειμένου να αποτραπούν τέτοιου είδους καταστάσεις ενόψει και των αργιών του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση