GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκαθαρίζει για Μπόατενγκ, σενάριο Σικαμπάλα!

Μεγάλο θέμα έχει γίνει στη Γκάνα το μέλλον του Ντέρεκ Μπόατενγκ και εκεί θεωρούν ότι ο διεθνής μέσος θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Σημερ...

Μεγάλο θέμα έχει γίνει στη Γκάνα το μέλλον του Ντέρεκ Μπόατενγκ και εκεί θεωρούν ότι ο διεθνής μέσος θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.
Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Ghana Sports αναφέρει ότι... σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ο Μπόατενγκ θα παίζει σίγουρα στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, παρά τις φήμες για εμπλοκή της Φούλαμ όπως συνεχίζουν να υποστηρίζουν στην Αγγλία. Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπόατενγκ ορκίστηκε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι η συμφωνία δεν χαλάει κι ότι την Παρασκευή θα είναι στην Αθήνα για να ξεκινήσει πάλι προπονήσεις.

Εν τω μεταξύ στην Αίγυπτο υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και προσφέρει 3 εκ. ευρώ στην Ζάμαλεκ για τον Μαχμούντ Σικαμπάλα! Ο 27χρονος άσος που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ είχε δοθεί δανεικός στην Αλ Βασλ και ψάχνει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Παρότι στον Ολυμπιακό ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό του Κυπέλλου, τα μεταγραφικά δημοσιεύματα συνεχίζονται σωρηδόν.

Και για τους δύο Μεξικανούς, τον Τζόναθαν και τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

Για πρόθεση του Μαρινάκη να πάρει δύο παίκτες πρώτης γραμμής, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τερματοφύλακα, τρεις χαφ και ακραίο κυνηγό. Για τον διεθνή Ισπανό μέσο Γκρανέρο, πρώην της Ρεάλ και νυν της ΚΠΡ. Για τον Ίλιε της Μπαρτσελόνα Β. Αλλά και για επιμονή της Μονακό για τον Κώστα Μανωλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση