GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε από το Υπουργείο Ναυτιλίας

Απέφυγε να απαντήσει για το ενδεχόμενο μείωσης των επιδοτούμενων δρομολογίων προς την άγονη γραμμή. Με αοριστολογίες απάντησε τοΥπου...


Απέφυγε να απαντήσει για το ενδεχόμενο μείωσης των επιδοτούμενων δρομολογίων προς την άγονη γραμμή. Με αοριστολογίες απάντησε τοΥπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου στην ερώτηση του Ευβοιώτη βουλευτή της  ΔΗΑΜΡΔημήτρη Αναγνωστάκη, που αφορούσε αφενόςτο ενδεχόμενο μείωσης των επιδοτούμενωνδρομολογίων προς την άγονη γραμμή και αφετέρου την χρηματοδότηση τηςλειτουργίας των άγονων γραμμών μέσω πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στην απάντηση του, τοΥπουργείο περιλαμβάνει δύο πίνακες με τα ποσά που θα διατεθούν ώστε νακαλυφθούν οι συγκοινωνιακές ανάγκες των νήσων της επικρατείας και για τηνκάλυψη των άγονων γραμμών.
Παράλληλα ενημερώνει πωςέχει θέσει σε διαβούλευση θέματα του δικτύου των άγονων γραμμών με στόχο τηντεκμηρίωση και τον ανασχεδιασμό του επιδοτούμενου δικτύου, χωρίς όμως να δίνειλεπτομέρειες .
Με δύο λόγια το Υπουργείοαπάντησε με «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», χωρίς να πάρει σαφή θέση και ναξεκαθαρίζει αν θα μειωθούν ή όχι τα δρομολόγια της άγονης γραμμής.
egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση