GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδειραν μέλος της Χρυσής Αυγής την ώρα που κουρευόταν!

Την επίθεση ατόμων μέσα σε κουρείο στο Αγρίνιο δέχθηκε ένας νεαρός πελάτης, μέλος της Χρυσής Αυγής, το μεσημέρι. Ο νεαρός κουρεύονταν, μ...

Την επίθεση ατόμων μέσα σε κουρείο στο Αγρίνιο δέχθηκε ένας νεαρός πελάτης, μέλος της Χρυσής Αυγής, το μεσημέρι. Ο νεαρός κουρεύονταν, μέσα σε κομμωτήριο ανδρικών κομμώσεων κοντά στην πλατεία Εθνικης Ενότητας (Καραπανέϊκα) στο Αγρίνιο όταν ξαφνικά, μια ομάδα 4-5 ατόμων μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του!
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, οι άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες αλλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ηταν ευδιάκριτα,αμέσως μετά την επίθεση, εξαφανίστηκαν ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που κάνουν αναζητήσεις στην περιοχή.
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την κατάσταση του νεαρού, που μετά την επίθεση και αφού είχε τις αισθήσεις του, μπήκε σε ταξί με προορισμό το νοσοκομείο του Αγρινίου. Δεν έχουν επιβεβαιωθεί μαρτυρίες που κάνουν λόγο για επίθεση με χρήση σιδερένιου αντικειμένου.
Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr είναι γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής και πριν απο μερικές εβδομαδες είχε καταγγείλει επίθεση σε βαρος του, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

2 σχόλια

  1. Καλά του έκαναν...και που είστε ακόμα κλουβια ΑΥΓΑ...ΟΥΝΓΚ ...ΟΥΝΓΚ...

    Στα Τρίκαλα η Χρυσή Αυγή έδειξε τις προθέσεις της: Υποσχέσεις για κρεμάλες και ακατάσχετο υβρεολόγιο.

    Στο στόχαστρο οι Κομμουνιστές, η Αριστερά και ο Τσίπρας και όχι φυσικά τα αφεντικά ΤΟΥΣ...

    Κανένα σύνθημα για την τρικομματική συγκυβέρνηση. Κανένα σύνθημα για τα αφεντικά, τη μεγαλοαστική τάξη ή το εφοπλιστικό κεφάλαιο. Κανένα σύνθημα για τον Αντώνη Σαμαρά και το ... συγγενές κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

    Στα Τρίκαλα οι Χρυσαυγίτες εξαπέλυσαν άλλη μια χυδαία επίθεση στην Αριστερά και έδωσαν το στίγμα των προθέσεών τους, παρουσία μάλιστα βουλευτών τους:

    Ακατάσχετο υβρεολόγιο και υποσχέσεις για κρεμάλες.
    Στο στόχαστρό τους βρέθηκαν οι Κομμουνιστές, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.

    Έτσι κι αλλιώς στη βουλή μέχρι σήμερα εργάστηκαν για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και των εφοπλιστών, των οποίων η ..
    Αριστερά είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος.

    Έτσι κι αλλιώς ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία τους κλείνουν το μάτι, με το πάγωμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και όποτε άλλωστε χρειαστεί.

    Έτσι κι αλλιώς η Χρυσή Αυγή αποτελεί την χρυσή εφεδρεία του συστήματος, είτε στις γειτονιές, είτε στις απεργίες για το "σπάσιμό" τους, είτε στους χώρους δουλειάς, είτε στο ελληνικό κοινοβούλιο.

    Μα αλήθεια, δεν ήταν η Χρυσή Αυγή που καταψήφισε την πρόταση του ΚΚΕ για την ανακούφιση των νοικοκυριών πρόσφατα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο ζητούσε νέες επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές; Τόσο "αντισυστημική" είναι.

    ΘΕΡΙΣΤΣΗΣ....Γκεβαρίστας ..μαζι μας τα βαλατε μομιζετε οτι ειμαστε ΚΚΕ και συριζακια!!!!!ΚΑΛΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως συνέβαινε πάντοτε.

    Οι ναζί, οι ακροδεξιές συμμορίες και όλα τα συναφή λούμπεν στοιχεία ταΐζονται μέσα στην κρίση για να αποτελέσουν την ασπίδα για τα μεγάλα συμφέροντα, για τα συμφέροντα του μεγάλου Κεφαλαίου και της ολιγαρχίας, αλλά και για να συγκροτήσουν τον απόλυτα ελεγχόμενο μηχανισμό συντριβής του αγωνιζόμενου λαού και του λαϊκού κινήματος.

    Το συστημικό δημιούργημα αναλαμβάνει ξανά δράση, όπως τότε στη δεκαετία του 1940, που οι συνεργάτες των Γερμανών ναζί, έγιναν τσιράκια των Βρετανών, για να χτυπηθεί το ΕΑΜικό κίνημα και το πιο τρανό δημιούργημα του λαού μας, ο ΕΛΑΣ, και τελικά να προστατευτούν τα συμφέροντα της ντόπιας ολιγαρχίας, αλλά και των ξένων στην πατρίδα μας.


    Η Χρυσή Αυγή είναι το μαστίγιο του συστήματος.
    Όσο διαπιστώνεται άνοδος της Αριστεράς και πλησιάζει ο καιρός για την εκλογή και τον σχηματισμό δημοκρατικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, τόσο θα κλιμακώνεται η δράση, αλλά και οι επιθέσεις της εναντίον της Αριστεράς.

    Όσο ανεβαίνει η Αριστερά, τόσο η Χρυσή Αυγή θα επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό και θα σχηματίζει ασπίδα προστασίας για την τρικομματική συγκυβέρνηση έκτρωμα που προωθεί τις βάρβαρες και αντιλαϊκές πολιτικές της, για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τα μεγάλα συμφέροντα.

    Όσο τα ερείσματα της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, θα αποδυναμώνονται, τόσο στη λεωφόρο Συγγρού και στο Μέγαρο Μαξίμου θα επεξεργάζονται σενάρια συνεργασίας με τη μαύρη ακροδεξιά, για να κρατηθούν στην εξουσία και να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τη λαοκτόνα πολιτική τους.

    ΘΕΡΙΣΤΣΗΣ....Γκεβαρίστας ..μαζι μας τα βαλατε νομιζετε οτι ειμαστε ΚΚΕ και συριζακια!!!!!ΚΑΛΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση