GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εκλογικό φόντο

Το ενδιαφέρον στον Άρη από σήμερα στρέφεται στις αρχαιρεσίες στην ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθούν στις 25 του μήνα, ύστερα από τις εκλογ...


Το ενδιαφέρον στον Άρη από σήμερα στρέφεται στις αρχαιρεσίες στην ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθούν στις 25 του μήνα, ύστερα από τις εκλογές στην «Κοινωνία Μελών Άρη».
Το Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα φανεί αν εκτός του Λάμπρου Σκόρδα, θα υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία του συλλόγου.
Από την πλευρά του, ο Τάσος Αβάνογλου που φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις ενδιαφερόμενους, θα γνωρίζει σε μεγάλο ποσοστό στα μέσα της εβδομάδας τι θα μπορέσει να παρουσιάσει στη Γ.Σ. ή αν θα ζητήσει χρόνο ελέω άρθρου 99, αφού αφού η υπαγωγή του Αρη στο άρθρο του προπτωχευτικού κώδικα ενέχεται να αποτελέσει κριτήριο εκδήλωσης ενδιαφέροντος από κάποιους.
Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Ηλιάδης φαίνεται πως περιμένει τις κινήσεις του Αναστάση Αβάνογλου. Ο κ. Ηλιάδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και αναζητεί το τελευταίο διάστημα συμμαχίες μέσα από την οικογένεια του Άρη, ώστε να κατεβάσει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο που θα υπόσχεται και οικονομική ρευστότητα.
 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση