GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέθηκε σε αργία Τρικαλινός δάσκαλος

Καταδικάστηκε για «αντίσταση κατά της αρχής» έπειτα από σύλληψή του στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2012 στη Λάρισα, για συμμετοχή σε...


Καταδικάστηκε για «αντίσταση κατά της αρχής» έπειτα από σύλληψή του στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2012 στη Λάρισα, για συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μνημονίου.

Ο Τρικαλινός δάσκαλος Σ.Γ. δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στην υπηρεσία του όλα τα προηγούμενα χρόνια και συμμετείχε σ’ εκείνη τη συγκέντρωση, όπως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες, διεκδικώντας το αυτονόητο για τον ίδιο, τους συναδέλφους του και τις επόμενες γενιές.

Ο Σ.Γ. τέθηκε σε αργία (με μείωση των απολαβών του στο ¼ του σημερινού μισθού) και πλέον παραπέμπεται στο Α’ Τμήμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για «ανάρμοστη για υπάλληλο συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας». Ήδη κόμματα και φορείς τίθενται στο πλευρό του και εκφράζουν την αμέριστη στήριξή τους στον Τρικαλινό δάσκαλο, ενώ και οι συνάδελφοί του παραμένουν με την αγωνία τι θα γίνει εάν τελικά στην περίπτωσή του εφαρμοστούν οι διατάξεις του τρίτου μνημονίου που προβλέπουν με συνοπτικές διαδικασίες διαθεσιμότητα και απόλυση. Κατά τα λοιπά έχουμε το δικαίωμα να εκφράζουμε... ελεύθερα τη γνώμη μας.
trikalavoice.gr

2 σχόλια

  1. Τα δικαιώματα , που με υποκρισία επικαλείσθε,αφορούν ΠΟΛΙΤΕΣ και σε καμμία περίπτωση τους κάθε είδους ΑΛΗΤΕΣ!
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΟΡΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.
    ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ , ΠΑΡΑΙΤΕΛΙΤΑΙ Ή ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γαμώ τις Δημοκρατίες ρε παιδί μου!!!
    Ωραία τώρα οι μπάτσοι θα μπορούν να απολύουν ΔΥ κιόλας κατά το δοκούν.
    Ποιό 1984 του Οργουελ και αηδίες, 2013 του Σαμαρά-Μπένυ-μπαρμπαφώτη έπρεπε να λέγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση