GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Νίκου Τσούκαλη με τα Στελέχη της Α΄ ΔΟΥ Πατρών

Με τα στελέχη της Α΄ ΔΟΥ Πατρών είχε συνάντηση ο Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης, προκειμένου να συζητηθο...

Με τα στελέχη της Α΄ ΔΟΥ Πατρών είχε συνάντηση ο Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης, προκειμένου να συζητηθούν τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη Υπηρεσία.

Η Α΄ ΔΟΥ Πατρών είναι από τις μεγαλύτερες, της Περιφέρειας και η μοναδική του Νομού που διαθέτει Ελεγκτικό και Δικαστικό Τμήμα και που έχει αρμοδιότητα επιστροφής ΦΠΑ.

Το τεράστιο αυτό έργο είναι αδύνατον να διεκπεραιωθεί από ‘’66’’ μόνο υπαλλήλους και σε ένα κτίριο που δεν διαθέτει τις στοιχειώδεις προδιαγραφές, με συνέπεια της πλημμελή εξυπηρέτησης των συναλλασσομένων αλλά και την προστασία της αξιοπρέπειας των Υπαλλήλων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, έγινε ειδική αναφορά στα μεγάλα προβλήματα του συστήματος ELEΝXIS, το οποίο χαρακτηρίσθηκε ως ‘’τροχοπέδη’’ στην άσκηση των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας.

Επίσης επισημάνθηκαν οι ασάφειες της πρόσφατης ρύθμισης για τις οφειλές προς το Δημόσιο.

Επειδή τα θέματα που τέθηκαν στην συζήτηση είναι πάρα πολύ σοβαρά και επηρεάζουν το επίπονο έργο της Κυβέρνησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της τόνωσης είσπραξης των δημοσίων εσόδων, καθορίστηκε συνάντηση του Διευθυντή της ΔΟΥ με το Γενικό Γραμματέα Εσόδων Κ. Θεοχάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση