GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται επίδομα και στους μακροχρόνια άνεργους και μίνιμουμ εισόδημα για τους φτωχούς

Πολιτικές για την κοινωνική πολιτική αναμένεται να ανακοινώσει τους επόμενους μήνες η Ελληνική Κυβέρνηση σύμφωνα με την έκθεση της Κομι...

Πολιτικές για την κοινωνική πολιτική αναμένεται να ανακοινώσει τους επόμενους μήνες η Ελληνική Κυβέρνηση σύμφωνα με την έκθεση της Κομισιόν, καθώς... αυτή την περίοδο οι αρχές αναζητούν τρόπους να δημιουργήσουν ένα δίχτυ, κοινωνικής ασφάλειας για τις πλέον αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα νέα κοινωνικά μέτρα θα περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός ενισχυτικού σχεδίου για τους ανέργους, που θα προσφέρει κάποιο επίδομα και στους μακροχρόνια ανέργους, καθώς και την εξασφάλιση ενός μίνιμουμ εισοδήματος για τους φτωχούς, μέτρα που αναμένεται να ληφθούν απο τον Ιανουάριο του 2014, σε πιλοτική μορφή.

Οι αποφάσεις θα περιλαμβάνουν επίσης και άλλες στρατηγικές για την ανεργία και τις κοινωνικές παροχές. moneypost.gr

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΊ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΆΤΑ ΤΟΝ ΣΎΡΙΖΑ ΝΕΚΡΟΣ;

    Ο Τσίπρας συμπεριφέρεται σαν ένας αστός ηγέτης και όχι σαν ένας αριστερός επαναστάτης.

    Συγκέντρωσε όλη την εσωκομματική εξουσία στα χέρια του και στα χέρια της στενής παρέας που τον περιτριγυρίζει και πεισμένοι ότι αργά ή γρήγορα θα κυβερνήσουν συμπεριφέρονται ανάλογα.

    Παράδειγμα τα ταξίδια στην Γερμανία και τις ΗΠΑ που έγιναν για την προσωπική προβολή του κ. Τσίπρα παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν στο κόμματο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ξέχασαν όμως ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του ότι βασική προϋπόθεση για την άνοδο ενός αριστερού φορέα στην εξουσία δεν είναι η προβολή του αρχηγού του, αλλά η δημιουργία και η στήριξη του από ένα μαζικό λαϊκό κίνημα.

    Η αποτυχία δημιουργίας ενός ισχυρού μαζικού κινήματος είναι άλλωστε ο βασικός παράγοντας για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

    Οι Αγανακτισμένοι αποτέλεσαν μια μοναδική ευκαιρία δημιουργίας ενός τέτοιου κινήματος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να αναδειχθεί στην ηγεσία τους, είτε απέφυγε να το κάνει. Προτίμησε να στηριχθεί σε απότυχημένους συνδικαλιστές και τα αποτελέσματα τα βλέπει κάθε ήμερα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ένας ένας ΕΛΛΗΝΑΣ..

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΑ = ΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..Η ΜΑΛΆΚΙΑ ΤΟΥ {ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ} ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΊΩΣΕ .. γιατί είστε ηλίθιοι...ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΆ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΝΥΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση