GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεότερες πληροφορίες για τον απαγχονισμό στη Γεωργιούπολη

Σοκ στα Χανια ανήμερα του Πάσχα! Μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη στην Γεωργιούπολη, σκορπώντας τη θλίψη στην τοπική κοινων...


Σοκ στα Χανια ανήμερα του Πάσχα! Μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη στην Γεωργιούπολη, σκορπώντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία, η οποία βυθίστηκε στο πένθος, σε μια μέρα που όλοι γιόρταζαν ... Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος έντρομος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως για την 30χρονη ήταν ήδη αργά.
Στη θέα της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ πάγωσαν... Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή στην Γεωργιούπολη προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr η 34χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόχειρας άφησε σημείωμα στον τόπο της τραγωδίας, στο οποίο ανέφερε ότι οι κακές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της την οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τέλος!
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση