GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Σ. Ξουλίδου για την ενδεχόμενη επιστράτευση των καθηγητών

από το Γραφείο Τύπου «Οι αγωνιζόμενοι για τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων καθηγητές και οι μαθητές, που αγωνιούν για το μ...

από το Γραφείο Τύπου «Οι αγωνιζόμενοι για τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων καθηγητές και οι μαθητές, που αγωνιούν για το μέλλον τους, μαζί με τις οικογένειές τους, είναι στην ίδια πλευρά, όσο κι αν θέλουν να... τους χωρίσουν σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Δοκιμάζονται όλοι από τις εγκληματικές μνημονιακές πολιτικές.

Τέτοιες χουντικές τακτικές, όπως η πολιτική επιστράτευση, που προαναγγέλλει η Κυβέρνηση, πριν ακόμα παρθούν οι τελικές αποφάσεις από την πλευρά των καθηγητών, δυναμιτίζουν την κατάσταση και σίγουρα δεν οδηγούν σε εξομάλυνση την κρίσιμη αυτή περίοδο για τους μαθητές.

Η λογική του παραλόγου και της άκαμπτης και αδιάλλακτης πολιτικής, που καθορίζεται μόνο από τα νούμερα, συνεχίζεται και σαρώνει τα πάντα. Και νομίζαμε ότι, μέχρι σήμερα, τα είχαμε δει όλα από τη Συγκυβέρνηση».

1 σχόλιο

  1. Αυτό το "πριν ακόμα παρθούν οι τελικές αποφάσεις" είναι πολύ "έξυπνο", γιατί εάν η Κυβέρνηση περίμενε τις τελικές "αποφάσεις" των ΕΛΜΕ, απλούστατα ΔΕΝ θα προλάβαινε την απρόσκοπτη έναρξη των εξετάσεων...
    Δεν θέλουν να καταλάβουν οι συνδικαλιστές ότι την ώρα που δοκιμάζεται δεινά η κοινωνία, το συμφέρον τους είναι να συμπαρατάσσονται μαζί της.
    Όσο για το άλλο που λένε στα κανάλια οι συνδικαλιστές "γιατί όχι τα μέτρα μετά τις εξετάσεις;", είναι υποκριτικό γιατί τότε θα έλεγαν, ενώ δεν θα είχαν ως μέσο πίεσης τις εξετάσεις, ότι η κυβέρνηση περίμενε το τμήμα διακοπών της βουλής.
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ χρειάζεται, όχι ΚΟΝΤΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση