GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εριξε κάτι πάνω από το εσώρουχό της και πήγε στις Κάννες...

Η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk έκανε τα κεφάλια να γυρίζουν όπως συνέβη στον "Εξορκιστή" πριν πολλά χρόνια όταν πέρασε από το κόκκι...


Η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk έκανε τα κεφάλια να γυρίζουν όπως συνέβη στον "Εξορκιστή" πριν πολλά χρόνια όταν πέρασε από το κόκκινο χαλί των Καννών με το αποκαλυπτικό φόρεμά της.
Όχι ότι συνηθίζει να αφήνει και πολλά στην φαντασία το κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο (του ποδοσφαιριστή ντε!) αλλά αυτή τη φορά το μαύρο φόρεμα ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικό.
Η 27 ετών Ρωσίδα supermodel, Irina Shayk, αναστάτωσε το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών στο πέρασμά της και τα φλας έπεφταν βροχή. Λίγα έτσι κι αλλιώς χρειάζονταν ώστε να διαπιστώσουν και οι τυφλοί ότι το φόρεμα ήταν διάφανο και από μέσα η Irina φορούσε απλά ένα στρινγκ.
Το σουτιέν και τα αξεσουάρ δεν ήταν απαραίτητα καθώς το ρούχο ήταν αρκετά βαριά κεντημένο και λαμπερό. Τα παπούτσια, ένα ζευγάρι peep toe τακούνια.
Όσον αφορά τις πόζες, δουλειά της είναι.
Irina κάνε μια στροφή να δούμε το φόρεμα!




Οι φωτογραφίες είναι Getty Images.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση