GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες και βίντεο από την κατασκήνωση στα Κωστέικα…

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η ολοήμερη Κατασκηνωτική συνάντηση νεολαίας στα Κωστέικα της... Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας, ...


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η ολοήμερη Κατασκηνωτική συνάντηση νεολαίας στα Κωστέικα της...
Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας, στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως.
Παρόντες οι παλιοί Κατασκηνωτές, οι διοργανωτές της εκδήλωσης, οι εθελοντές κυρίες και κύριοι και αδελφοί μοναχοί με επί κεφαλής τον Αρχιμ. κ. Νεκτάριο Γκολιόπουλο. Όλοι ως ακούραστοι ενεργοί πολίτες, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, και βγήκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μιά ολόκληρη ημέρα με κέφι, κατασκηνωτικό ξεφάντωμα ημέρα χαράς, παιγνιδιού, αλλά και ωφέλιμης διδασκαλίας.
Φαινόταν ότι κανένας δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η όμορφη επικοινωνία, που κάνει τους νέους να εντάσσονται με τη συντροφικότητα στο μεγάλο αγώνα της ζωής και στην κοινωνία των ενεργών πολιτών.
Εύγε σε όλους νέους αλλά και γονείς και ιδιαίτερα στους εθελοντές Μοναχούς και σε όσους τους στηρίζουν στο κοινωνικό αυτό έργο. Συνεχίζουν ενάντια στην κρίση των αξιών, να δίνουν σήμερα στα παιδιά και στους νέους μας, την ελπίδα και το παράδειγμα της αληθινής χριστιανικής ζωής και της αγάπης, που αποτελούν σημαντικά εφόδια στον δικό τους αγώνα.
Το κλείσιμο της ημέρας έγινε με την επίσημη επίσκεψη του ιδρυτή των Κατασκηνώσεων Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνα Λογοθέτη, που έδωσε χαιρετισμό και ενθύμιο – ευλογία στα παιδιά.
Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε Καλή Κατασκήνωση, το καλοκαίρι.
nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση