GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο και πάλι στα Τρίκαλα με ανήλικο οδηγό δικύκλου

Νέο τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή ανήλικου οδηγού δίκυκλου μοτοποδήλατου σημειώθηκε χθες το βράδυ λίγο μετά τις... 9.30 και πάλι στην διασ...

Νέο τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή ανήλικου οδηγού δίκυκλου μοτοποδήλατου σημειώθηκε χθες το βράδυ λίγο μετά τις... 9.30 και πάλι στην διασταύρωση του Παλαιομονάστηρου επί της Εθνικής Οδού Τρικάλων –Άρτας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 16χρονος με συνεπιβάτη 19χρονο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο ατύχημα, είναι κάτοικοι Παλαιομοναστήρου και από την σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι 2 επιβαίνοντες στο δίκυκλο μοτοποδήλατο .

Αρχικά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων και σήμερα το πρωί ο 19χρονος λόγω πιο σοβαρών τραυμάτων, κρίθηκε από τους θεράποντες Ιατρούς, αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πάντως και οι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου για την ζωή τους. trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση