GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα αντέξει ο Αλαφούζος;

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μπροστά του μια σκληρή δοκιμασία, στην προσπάθεια και στο όραμά του να διασφαλίσει ότι ο Παναθηναϊκός αρχικώς θα...

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μπροστά του μια σκληρή δοκιμασία, στην προσπάθεια και στο όραμά του να διασφαλίσει ότι ο Παναθηναϊκός αρχικώς θα μπορέσει να διατηρηθεί ζωντανός ως εταιρεία και εν συνεχεία θα ξαναβρει το δρόμο προς την αγωνιστική και επιχειρηματική επιτυχία.
Τα μέτωπα στα οποία καλείται να δώσει μάχες ο επικεφαλής της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι πολλά. Και άμεσα.
Να διεκδικήσει την ευκαιρία που...H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/tha-anteksei-o-alafouzos/#ixzz2TtEdRRvh

1 σχόλιο

  1. Εδώ τόσες μαιμούδες μη κερδοσκοπικές εταιρείες έχει στήσει και δεν τον βάλανε μέσα λόγω ΣΚΑΙ και τώρα παίρνοντας τον μεγάλο Μανδύα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ απο κάθε Δικαστική παρέμβαση δεν θα αντέξει.
    Το προεδριλίκι μεγαλων Ομάδων σε κάνειισχυρό παράγοντα πίεσης σε κάθε μορφή εξουσίας, αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Γιαννάκης που έτρεχε καθημερινά στη Ευελπίδων και εχει πολλά αγγουρια να πηδήξει, έχει μπροστά του παραδείγματα Κοκαλη Μελισανίδη και άλλων ηρώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση