GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα «τσιεκκούθκια» ο Σιαρλή, χωρίς να έχει ιδέα!

Μπλεγμένος στο περιβόητο Ταμείο Αλληλεγγύης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος μοίραζε «πέρα-δώθε» «τσι...


Μπλεγμένος στο περιβόητο Ταμείο Αλληλεγγύης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος μοίραζε «πέρα-δώθε» «τσιεκκούθκια» παραμονές των προεδρικών εκλογών, βρέθηκε ο Βάσος Σιαρλή χωρίς καν να έχει ιδέα για την ύπαρξή του.
Ο άλλοτε υπουργός Οικονομικών του κ. Χριστόφια θα κληθεί ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής για να λογοδοτήσει για τον τρόπο διαχείρισης αυτού του Ταμείου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ότι ήταν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής.
Ο κ. Σιαρλή το πληροφορήθηκε μόλις χθες όταν καλέστηκε να σχολιάσει τους λόγους που όλα τα χρήματα του Ταμείου -σύνολο €541.985- που συσσωρεύονταν από το 2008, διατέθηκαν σε δυσπραγούντες τους τελευταίους δυο μήνες πριν την εκπνοή της θητείας του κ. Χριστόφια και ενώ η προεκλογική περίοδος βρισκόταν στην κορύφωσή της.
Η δήλωση Σιαρλή είναι αρκούντως ενδεικτική: «Ουδέποτε γνώριζα, ουδέποτε μού είπαν ότι συμμετέχω σε ένα τέτοιο Ταμείο».
Αυτό λοιπόν που συνάγεται από τις δηλώσεις Σιαρλή είναι ότι, το Ταμείο διαχειριζόταν αποκλειστικά ο κ. Χριστόφιας με τους στενούς του συνεργάτες στο Προεδρικό, με τη Διοικούσα Επιτροπή να αποτελεί απλώς ένα διακοσμητικό στοιχείο.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση