GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καφετέρια στην "πατρίδα" του τη Ρωσία ανοίγει ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση του σχεδίου του να ανοίξει καφετέρια στο Σαράνσκ, πρωτεύουσα της περιοχής της Μορντόβια που βρίσκεται 65...

Ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση του σχεδίου του να ανοίξει καφετέρια στο Σαράνσκ, πρωτεύουσα της περιοχής της Μορντόβια που βρίσκεται 650 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, έκανε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ.
Ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος από τον Ιανουάριο έχει αποκτήσει και τη ρωσική υπηκοότητα, γράφτηκε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, στα επαγγελματικά αρχεία της πόλης ως ιδιώτης επιχειρηματίας.
Είχε προηγηθεί το Φεβρουάριο η εγγραφή του Ντεπαρντιέ και στα δημοτολόγια της πόλης.
H περιοχή αυτή είναι γνωστή για τα πολλά στρατόπεδα κράτησης που βρίσκονται εκεί.
Ο Ντεπαρντιέ αναμένεται την Τρίτη στο Γκρόζνι, πρωτεύουσα της Τσετσενίας, για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της ταινίας "Turquoise", ενός φιλμ γαλλορωσοβρετανικής παραγωγής, στην οποία συμπρωταγωνιστεί η Βρετανή ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.
Η ταινία, σύμφωνα με τον παραγωγό της Φιλίπ Μαρτινέζ, αναφέρεται στην ιστορία ενός πρώην κλέφτη έργων τέχνης που επιστρέφει στη Μόσχα αφού πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση