GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Τραγικός θάνατος ιερέα, πατέρα δέκα παιδιών

Τραγωδία στην κοινότητα Λυθροδόντα με θύμα τον ιερέα Μ. Κ., 56 ετών, πατέρα δέκα παιδιών. Ο άτυχος ιερέας, έχασε τη ζωή του όταν κατ...


Τραγωδία στην κοινότητα Λυθροδόντα με θύμα τον ιερέα Μ. Κ., 56 ετών, πατέρα δέκα παιδιών. Ο άτυχος ιερέας, έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο σε εργαστήριο παραγωγής ροδοστάγματος.

Ο πατήρ Μιχαήλ, εφημέριος της Αγίας Βαρβάρας, προσπαθούσε να ανυψώσει με κρίκο ένα ντεπόζιτο που περιείχε δύο τόνους ροδόσταγμα.

Ο κρίκος υποχώρησε, με αποτέλεσμα το ντεπόζιτο να τον καταπλακώσει.

Ο ιερέας απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας και διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν αποφεύχθηκε το μοιραίο.

Ο κοινοτάρχης Αγίας Βαρβάρας Μάριος Γεωργίου ανέφερε ότι ο πατήρ Μιχαήλ ήταν ο ιερέας της κοινότητάς τους τα τελευταία τριάντα χρόνια καιόλο το χωριό τον αγαπούσε, διότι ήταν πάντα δίπλα στο ποίμνιό του.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση