GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διψήφιο ποσοστό αύξησης για τους μισθούς στην Κίνα

Με διψήφιο ετήσιο ρυθμό συνέχισαν να αυξάνονται οι μισθοί στην Κίνα το 2012. Σύμφωνα με... τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την πα...

Με διψήφιο ετήσιο ρυθμό συνέχισαν να αυξάνονται οι μισθοί στην Κίνα το 2012. Σύμφωνα με... τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την παρασκευή, ο μέσος μισθός εκτός του ιδιωτικού τομέα αυξήθηκε κατά 14,4% το 2011 και κατά 11,9% το 2012, φτάνοντας ετησίως τα 46.769 γιουάν (περί τα 6.000 ευρώ).

Στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί αυξήθηκαν 18,3% το 2011 και 17,1% πέρσι, φτάνοντας τα 28.752 γιουάν (περί τα 3.650 ευρώ). Καθώς, όμως, ο πληθωρισμός επιβραδύνθηκε πέρσι, σε πραγματικούς όρους οι αυξήσεις του 2012 ήταν μεγαλύτερες εκείνων του 2011. imerisia.gr

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΊ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΆΤΑ ΤΟΝ ΣΎΡΙΖΑ ΝΕΚΡΟΣ;

    Ο Τσίπρας συμπεριφέρεται σαν ένας αστός ηγέτης και όχι σαν ένας αριστερός επαναστάτης.

    Συγκέντρωσε όλη την εσωκομματική εξουσία στα χέρια του και στα χέρια της στενής παρέας που τον περιτριγυρίζει και πεισμένοι ότι αργά ή γρήγορα θα κυβερνήσουν συμπεριφέρονται ανάλογα.

    Παράδειγμα τα ταξίδια στην Γερμανία και τις ΗΠΑ που έγιναν για την προσωπική προβολή του κ. Τσίπρα παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν στο κόμματο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ξέχασαν όμως ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του ότι βασική προϋπόθεση για την άνοδο ενός αριστερού φορέα στην εξουσία δεν είναι η προβολή του αρχηγού του, αλλά η δημιουργία και η στήριξη του από ένα μαζικό λαϊκό κίνημα.

    Η αποτυχία δημιουργίας ενός ισχυρού μαζικού κινήματος είναι άλλωστε ο βασικός παράγοντας για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

    Οι Αγανακτισμένοι αποτέλεσαν μια μοναδική ευκαιρία δημιουργίας ενός τέτοιου κινήματος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να αναδειχθεί στην ηγεσία τους, είτε απέφυγε να το κάνει. Προτίμησε να στηριχθεί σε απότυχημένους συνδικαλιστές και τα αποτελέσματα τα βλέπει κάθε ήμερα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ένας ένας ΕΛΛΗΝΑΣ..

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΑ = ΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..Η ΜΑΛΆΚΙΑ ΤΟΥ {ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ} ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΊΩΣΕ .. γιατί είστε ηλίθιοι...ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΆ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΝΥΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΡΕ;..ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ, ΗΛΊΘΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση