GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγαίνει στις αγορές μέχρι το τέλος του έτους η Ιρλανδία

Πρόγραμμα έκδοσης ομολόγων θα ανακοινώσει αργότερα φέτος η Ιρλανδία, σηματοδοτώντας την πλήρη επιστροφή της στις αγορές κεφαλαίου, όπως...

Πρόγραμμα έκδοσης ομολόγων θα ανακοινώσει αργότερα φέτος η Ιρλανδία, σηματοδοτώντας την πλήρη επιστροφή της στις αγορές κεφαλαίου, όπως δήλωσε σήμερα η επικεφαλής του οργανισμού δημοσίου χρέους της χώρας.
 Η Ιρλανδία, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα διάσωσης από την ΕΕ και το ΔΝΤ στα τέλη του 2010, προγραμματίζει να βγει από το δικό της Μνημόνιο μέχρι τα τέλη της φετινής χρονιάς. Μετά την έκδοση 10ετούς ομολόγου τον περασμένο Μάρτιο, για πρώτη φορά μετά τα τέλη του 2010, η επικεφαλής του οργανισμού είπε ότι η χώρα θα έχει εκπονήσει ένα μικρό πρόγραμμα εκδόσεων ομολόγων έως τα τέλη του 2013.
 Επιστρέψαμε στις αγορές, ίσως να μην έχουμε επιστρέψει πλήρως υπό την έννοια ότι δεν έχουμε ακόμη ένα πρόγραμμα εκδόσεων» ανέφερε. Θα το δείτε (το πρόγραμμα εκδόσεων) αργότερα στο έτος» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση