GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνες και Βουλγάρα «περνούσαν» στο εξωτερικό κλεμμένα Ι.Χ

Εξαρθρώθηκε συμμορία η οποία παραλάμβανε πολυτελή οχήματα που είχαν κλαπεί και με πλαστά έγγραφα και παραποιημένα στοιχεία τα διοχέτ...


Εξαρθρώθηκε συμμορία η οποία παραλάμβανε πολυτελή οχήματα που είχαν κλαπεί και με πλαστά έγγραφα και παραποιημένα στοιχεία τα διοχέτευε σε άλλες χώρες.

Στο συνοριακό πέρασμα από την Θράκη προς την Βουλγαρία σταμάτησε η διαδρομή για τους κλεπταποδόχους που διοχέτευαν πολυτελή Ι.Χ. σε άλλες χώρες.

Το πρωί της Παρασκευής δύο Ελληνες, ένας 37χρονος με Ι.Χ. και ένας 39χρονος με Ι.Χ. φορτηγό, και τα δύο με πολυτελή εξοπλισμό, έφτασαν στο Ορμένιο προκειμένου να περάσουν στην Βουλγαρία.

Οι δύο άνδρες επέδειξαν στους εκεί αστυνομικούς συνολικά έξι πλαστά έγγραφα για τη νόμιμη κυκλοφορία των οχημάτων τους, ενώ στη συνέχεια ο έλεγχος στα οχήματα εντόπισε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και παραποιημένους αριθμούς πλαισίου. Το ένα από τα οχήματα έχει κλαπεί σε περιοχή της Αττικής, πριν από επτά μήνες περίπου, ενώ ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς του δεύτερου.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν:
ένα Ι.Χ.Ε. και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα
δύο ζεύγη πινακίδων
έξι έγγραφα για τη κυκλοφορία των οχημάτων
χρηματικό ποσό 3.200 ευρώ περίπου
τρία κινητά τηλέφωνα
έντεκα αποδείξεις σταθμών διοδίων

Οπως προέκυψε από την συνέχεια της έρευνας, οι δύο Ελληνες παρέλαβαν τα οχήματα από αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς στην Αθήνα, προκειμένου να τα μεταφέρουν, μέσω Βουλγαρίας, στην Τουρκία. Από εκεί και με τη βοήθεια γυναίκας από την Βουλγαρία θα τα προωθούσαν στη Γεωργία.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, για διακεκριμένες κλοπές, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και για πλαστογραφία. Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. Αναζητούνται οι τρεις συνεργοί τους, δύο Ελληνες και μία Βουλγάρα.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση