GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβάδισμα της ΝΔ...

Προβάδισμα 2,8% υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Αlco για το «Πρώτο Θέμα» στην αναγωγή επί των εγκύρων.  Συ...

Προβάδισμα 2,8% υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Αlco για το «Πρώτο Θέμα» στην αναγωγή επί των εγκύρων.
 Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 24,9% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, Χρυσή Αυγή 11%, ΠΑΣΟΚ 5,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,2%, ΚΚΕ 5,1%, ΔΗΜΑΡ 4,1%, Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος) 2,2%, Σχέδιο Β (Αλαβάνος) 2%, Οικολόγοι -Πράσινοι 1,6%, άλλο κόμμα 6% και αναποφάσιστοι 10%.
 Το προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου είναι 2,4%. Το 52% έναντι 35% τάσσεται υπέρ ενός νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

1 σχόλιο

  1. Γιατί κύριοι σε όλες τις δημοσκοπησεις λέτε η νεα δημοκρατια και η νεα δημοκρατια . Αυτή την στιγμή η Ελλάδα μας έχει τρικομματικη κυβέρνηση η ΝΔ χωρίς τα άλλα κόμματα δεν θα ήταν κυβέρνηση έχουμε λοιπόν ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ αυτό το ποσοστό πχ 24,9 + 5,8 +4,1 = 34,8-22,1=12,7 ορίστε η διαφορά από τα 3 πρώτα κόμματα με το δεύτερο όχι τίποτα άλλο για να μην παίρνουν ορισμένων τα μυαλά τους αέρα και θέλουν και την εξουσία και εκλογές εδώ και τώρα .......... και δεν έσφιξαν και οι ζέστες ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση