GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Τσετσένο θα υποδυθεί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Στα σοβαρά παίρνει το ρόλο του ως Ρώσου πολίτη ο Ζερά Ντεπαρντιέ ο οποίος έχει πλέον παραμάσχαλα το διαβατήριο που του έδωσε ο Βλαντ...

Στα σοβαρά παίρνει το ρόλο του ως Ρώσου πολίτη ο Ζερά Ντεπαρντιέ ο οποίος έχει πλέον παραμάσχαλα το διαβατήριο που του έδωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ετοιμάζεται, μετά το καφενείο που θέλει να ανοίξει, να υποδυθεί έναν Τσετσένο σε κινηματογραφική ταινία.
Ο Γάλλος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν Τσετσένο πατέρα που αναζητεί δικαίωση για το θάνατο του γιου του, ωστόσο, δύσκολο θεωρείται η υπόθεση της ταινίας να πηγαίνει κόντρα στον Ρώσο πρόεδρο ο οποίος έχει δεχθεί έντονη κριτική για τους χειρισμούς του στην κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.
Η Τσετσενία έχει ουσιαστικά καταστραφεί έπειτα από πολλά χρόνια ένοπλων συγκρούσεων με τη Μόσχα, καθώς διεκδικεί την αυτονομία της, ενώ και ο τωρινός ηγέτης της που στηρίζεται από το Κρεμλίνο κατηγορείται από πολλούς για εγκλήματα πολέμου.
Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος Γάλλος ηθοποιός έχει βρεθεί στο στόχαστρο έπειτα από τις αντιρρήσεις που εξέφρασε για το νόμο του Φρανσουά Ολάντ που επιδιώκει υπερφορολόγηση των πλουσίων, ενώ έπειτα από το φλερτ του με το Βέλγιο κατέληξε να πάρει τη ρωσική υπηκοότητα με τις επευφημίες του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση