GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΚΑ: Δήλωνε θύμα κλοπής για να δικαιολογεί την υπεξαίρεση

Ένας 47χρονος υπάλληλος του ΙΚΑ συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι... αφαίρεσε δύο φορές χρήματα από την υπηρεσία του και δή...

Ένας 47χρονος υπάλληλος του ΙΚΑ συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι... αφαίρεσε δύο φορές χρήματα από την υπηρεσία του και δήλωσε ψευδώς ότι έπεσε θύμα κλοπής και ληστείας αντίστοιχα για να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τη Μ. Τρίτη το μεσημέρι ο συγκεκριμένος υπάλληλος κατήγγειλε στην Άμεση Δράση ότι άγνωστος έκλεψε 21.000 ευρώ από το Ταμείο του ΙΚΑ όταν εκείνος απουσίασε για λίγη ώρα από τη θέση του.

Επίσης, τον Απρίλιο του 2012 ο ίδιος υπάλληλος είχε καταγγείλει ότι άγνωστος τον απείλησε με όπλο στη διάρκεια της εργασίας του και αφαίρεσε από το Ταμείο του ΙΚΑ 25.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι και στις δύο περιπτώσεις οι καταγγελίες του ήταν ψευδείς και τα χρήματα τα πήρε ο ίδιος. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25.000 ευρώ.

Σε βάρος του υπαλλήλου σχηματίστηκε δικογραφία για «υπεξαίρεση στην υπηρεσία» και «ψευδή ανωμοτί κατάθεση» και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση